Ορθοδοντικός Δώρα Μπαρτζιώκα

Euromedica

euromedica ygeia

“ΓΙΑΓΚΟΥΛΕΙΑ RIVER SPIRIT 2019” απόδραση στις όχθες του Αλιάκμονα (VIDEO)

Για μια ακόμη φορά τυχεροί στάθηκαν όποιοι βρέθηκαν στις πρωτότυπες πολιτιστικές εκδηλώσεις της πιο όμορφης απόδρασης στις όχθες του Αλιάκμονα.

Τα “Γιαγκούλεια river spirit” που διοργανώνονται από το Φυσιολατρικό Σύλλογο Γρεβενών στον παραποτάμιο χώρο στο Νησί Γρεβενών , είναι ένα φεστιβάλ με σεβασμό στο περιβάλλον που εχει στόχο την φυγή του ανθρώπου από τα συνηθισμένα και να δώσει στον επισκέπτη την ευκαιρία να συμμετέχει σε δραστηριότητες όπως … τοξοβολία, fly fox , πέρασμα του ποταμού με σχεδία, πισίνα, ψάρεμα, πεζοπορία αλλά και πλήθος μουσικών συναυλιών.

Στη φετινή εκδήλωση ξεχώρισε η παρουσία της Ολυμπιονίκη Τοξοβόλου Φωτεινής Βαβάτση που με την καθοδήγηση της μικροί και μεγάλοι δοκίμασαν τις ικανότητές τους με το εκπαιδευτικό τόξο, ενώ η Greek Adventure για ακόμα μια χρονιά στήριξε τα Γιαγκουλεια – River Spirit με πλήθος δραστηριοτήτων στο τριήμερο της εκδήλωσης.

Να θυμίσουμε ότι τα ΓΙΑΓΚΟΥΛΕΙΑ που γεννήθηκαν το 2002, είναι μια πρωτότυπη πολιτιστική εκδήλωση στη μνήμη του ασυμβίβαστου φυσιολάτρη Γιάννη Χασπερίδη με το προσωνύμιο «ΓΙΑΓΚΟΥΛΑΣ».

Δείτε ακόμα