Ορθοδοντικός Δώρα Μπαρτζιώκα

Euromedica

euromedica ygeia

ΓΙΟΡΤΗ ΚΕΡΑΣΙΟΥ ΣΤΙΣ ΑΜΥΓΔΑΛΙΕΣ ΓΡΕΒΕΝΩΝ (video)

 Με τεράστια επιτυχία και τη συμμετοχή πάρα πολύ κόσμου πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 18 Ιουνίου 2016 η δημοτική βραδιά της 21ης Γιορτής Κερασιού με το συγκρότημα του Δημήτρη Λαμπάκη και στο τραγούδι τη Διαλεχτή και το Δάσκαλο. Τα κύρια χαρακτηριστικά της φετινής εκδήλωσης ήταν ο πάρα πολύς κόσμος, κυρίως νέοι, περισσότεροι ίσως από κάθε άλλη φορά, ενώ για μια ακόμη φορά το κέφι και ο χορός κράτησαν μέχρι το πρωί.
Γι΄ αυτό τα μέλη του Δ.Σ. του Πολιτιστικού Συλλόγου Αμυγδαλιών μετά την τεράστια από κάθε πλευρά επιτυχία της «21ης Γιορτής Κερασιού 2016», αισθάνονται την ανάγκη να ευχαριστήσουν και δημόσια τους κερασοπαραγωγούς που πρόσφεραν κεράσια και όλους όσους βοήθησαν στην προετοιμασία και τη διοργάνωση της εκδήλωσης.
Φέτος τις εκδηλώσεις μας τίμησαν με την παρουσία τους ο πρωτοσύγκελος της Ιεράς Μητρόπολης Γρεβενών κ.κ. Σεραφείμ, ο Επικεφαλής της Μείζονος Αντιπολίτευσης του Δήμου Γρεβενών π. Δήμαρχος & Νομάρχης Δημοσθένης Κουπτσίδης, ο Περιφερειακός Σύμβουλος Γιάννης Γιάτσιος, οι Δημοτικοί Σύμβουλοι Κατερίνα Πέτρου, Κώστας Μπουρέλλας, Τάσος Τσιρίκας, Κώστας Παλάσκας, Αποστόλης Τσένης και Μιχάλης Μαγιάνης καθώς και ο Δημοσιογράφος του WEST CHANNEL Δημήτρης Βακρατσάς, καθώς και εκατοντάδες φίλοι του Συλλόγου μας. Τους ευχαριστούμε πολύ όλους.
Τέλος ευχαριστούμε τον κ. Γιάννη Γιάτσο για τη δωρεάν εκτύπωση των προσκλήσεων της εκδήλωσης, το WEST CHANNEL που πρόβαλε και κάλυψε τηλεοπτικά την εκδήλωση, καθώς και όλα τα άλλα ΜΜΕ έντυπα και ηλεκτρονικά που πρόβαλλαν την εκδήλωσή μας.
Δείτε εδώ μερικές φωτογραφίες: http://users.sch.gr//karaliolio/2016.htm  και εδώ ένα βίντεο: https://www.youtube.com/embed/1NE4mY12RNA 
 
Για το Διοικητικό Συμβούλιο
Ο Πρόεδρος             Ο Γραμματέας

Νικόλαος Δεινόπαπας     Αργύριος Καραλιόλιος

Δείτε ακόμα