Ορθοδοντικός Δώρα Μπαρτζιώκα

center

Euromedica

euromedica ygeia

Παρουσιάστηκε ο Β΄ τόμος του βιβλίου «Σελίδες ιστορίας των Γρεβενών» (video)

Πραγματοποιήθηκε η παρουσίαση του Β΄ τόμου του βιβλίου  «Σελίδες ιστορίας των Γρεβενών» του Αποστόλου Παπαδημητρίου, το πρωί της Κυριακής στην αίθουσα συνεδριάσεων του δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Γρεβενών.

Πρόκειται για ένα βιβλίο που περιλαμβάνει έξι κεφάλαια, στα οποία αναπτύσσονται θέματα πολεμικών συμβάντων, εκκλησιαστικής, εκπαιδευτικής και κοινωνικής ζωής κατά την περίοδο 1821-1912. Η δαπάνη της …

έκδοσης καλύφθηκε από χορηγίες νομικών και φυσικών προσώπων.

 

{youtube}6WMn3azPwLE|600|380{/youtube}

 

Ο Απόστολος Παπαδημητρίου είναι διπλωματούχος ηλεκτρολόγος-μηχανολόγος μηχανικός του Εθνικού Μετσόβιου Πολυτεχνείου και συνταξιούχος της Δημόσιας Επιχείρησης Ηλεκτρισμού. Είναι εγκατεστημένος στην Κοζάνη και πατέρας τεσσάρων τέκνων.

            Ασχολήθηκε ιδιαίτερα με την επιστημολογία. Καρπός της μελέτης του υπήρξαν τρεις τόμοι με τίτλους «Επιστήμη, υλισμός και πίστη» οι δύο πρώτοι (1984 και 1990) και «Ο κόσμος του λογικού όντος» ο τρίτος (1999).

            Από του 1980 άρχισε να αρθρογραφεί επί ποικίλων θεμάτων σε εφημερίδες και περιοδικά.  Από του 1992 το ενδιαφέρον του εστράφη στην ιστορία του τόπου μας και το 2002 εξεδόθη ο πρώτος τόμος της εργασίας του με τίτλο «Σελίδες ιστορίας των Γρεβενών». Μικρή είναι η ενασχόλησή του και με τη λογοτεχνία, καρπός της οποίας είναι διήγημα με τίτλο «Η καλή αλλοίωσις» (2004) με θέμα προσκύνημα στο Άγιον Όρος. 

            Από του 1999 διευθύνει ωριαία κατά εβδομάδα εκπομπή σε τηλεοπτικό σταθμό της Κοζάνης με τίτλο «Μαρτυρία».

Την εκδήλωση τίμησε με την παρουσία του ο δήμαρχος Γρεβενών Δημοσθένης Κουπτσίδης.