Ορθοδοντικός Δώρα Μπαρτζιώκα

center

Euromedica

euromedica ygeia

Eκλογές την Κυριακή! Τι θα επιλέξουμε;

Ποιος θα είναι ο Βουλευτής;

Στην τελική ευθεία οι πολιτικές διεργασίες για τις εκλογές της Κυριακής και ο προβληματισμός…

του εκλογικού σώματος στα Γρεβενά είναι έντονος. Η τελευταία 7μηνη διακυβέρνηση του ΣΥ.ΡΙΖ.Α. έδωσε πλέον την πλήρη εικόνα όλου του πολιτικού συστήματος και ο κόσμος έχει σαφή πλέον στοιχεία για τα έργα και τις ημέρες του καθένας μας.

Ο ΣΥ.ΡΙΖ.Α. ανήμπορος να σταθεί στις σκληρές συνθήκες που βρέθηκε να κυβερνήσει απέτυχε παταγωδώς, υπογράφοντας μια πιο απεχθή συμφωνία χάνοντας έτσι την ταυτότητα του αντιμνημονιακού κόμματος. Οι πρώτες αποχωρήσεις βασικών στελεχών προδιαγράφουν την επικείμενη διάλυσή του τους επόμενους μήνες και την επιστροφή του στα προ της κρίσης εκλογικά του ποσοστά.

Η Νέα Δημοκρατία που ποτέ δεν έγινε ένα σύγχρονο ευρωπαϊκό συντηρητικό κόμμα εγκλωβίστηκε τα τελευταία χρόνια σε πολιτικές προσωπικές ακραίου λαϊκισμού, προκειμένου να κρατιέται ζωντανή στην πολιτική ζωή της χώρας, ανήμπορη να σχεδιάσει πολιτικές εκσυγχρονισμού και εξόδου από την κρίση.

Στα Γρεβενά ο Βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας έδειξε μια πρωτοφανή ανικανότητα να διαχειριστεί κρίσιμες και σοβαρές υποθέσεις του Νομού μας. Δεν αντιλήφθηκε ποτέ την τεράστια ευθύνη που ανέλαβε και δεν εκτίμησε τον ρόλο του, όταν εκπροσωπεί έναν ολόκληρο Νομό και τον γρεβενιώτικο λαό.

Επέδειξε εγκληματική αδιαφορία να ενημερωθεί για το σχέδιο «ΑΘΗΝΑ» για την μετακίνηση σχολών ΤΕΙ στην επαρχία και δεν φρόντισε να κινητοποιήσει όλο το πολιτικό δυναμικό των Γρεβενών ώστε να ενημερωθεί από το Υπουργείο Παιδείας και να ενισχυθεί το τοπικό μας ΤΕΙ με ένα ή δύο νέα σύγχρονα τμήματα. Τον περιέπαιξαν οι Καστοριανοί με το Τμήμα Διεθνούς Εμπορίου που τελικά καταργήθηκε και έτσι η Καστοριά έχει σήμερα 2.500 φοιτητές και στα Γρεβενά μείνανε 500. Ποιος Γρεβενιώτης επαγγελματίας και ποιος ιδιοκτήτης διαμερίσματος θα τον συγχωρέσει;

Δεν φρόντισε να κινηθεί πάλι έγκαιρα και δυναμικά στο Υπουργείο Υγείας για την υποβάθμιση του Νοσοκομείου Γρεβενών. Τα Γρεβενά διαθέτουν το πιο νεόκτιστο και σύγχρονο Νοσοκομείο της Δυτ. Μακεδονίας που βρίσκεται πάνω στην Εγνατία οδό και μπορούν έτσι έκτακτα περιστατικά να μετακινούνται στα Πανεπιστημιακά Νοσοκομεία της Θεσσαλονίκης και των Ιωαννίνων. Αντί αυτού η Κοζάνη προωθεί κονδύλια από το ΕΣΠΑ για αναβάθμιση του Μποδοσάκιου της Πτολεμαϊδας ενώ των Γρεβενών δεν χρειάζεται καμιά νέα κατασκευή. Έτσι, κινδυνεύουμε να γίνει ενισχυμένο περιφερειακό Νοσοκομείο το Μποδοσάκιο και να υποβαθμιστεί σε ένα Κέντρο Υγείας των Γρεβενών.

Δεν αντέδρασε στην πολιτική του ΣΥ.ΡΙΖ.Α που δέσμευσε τα κονδύλια του ΕΣΠΑ και έτσι σταμάτησε το έργο του Ε65, όπου θα δινόταν σε κυκλοφορία το κομμάτι Τρίκαλα- Ξυνιάδα μέχρι το τέλος του χρόνου.

Ο κ. Βουλευτής δεν συνειδητοποίησε ποτέ τον ρόλο του, δεν πήρε ποτέ πρωτοβουλίες συνεργασίας και δεν κινητοποιήθηκε ποτέ για φλέγοντα θέματα των Γρεβενών και αρκέστηκε να βγάζει φωτογραφίες με υπουργούς για το  θεαθήναι.

ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ, ΛΟΙΠΟΝ, ΕΚΛΕΓΟΥΜΕ ΤΟΝ ΒΟΥΛΕΥΤΗ ΤΟΥ ΝΟΜΟΥ. ΤΙ ΒΟΥΛΕΥΤΗ ΘΕΛΟΥΜΕ; ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΑΣ ΕΚΛΕΞΟΥΜΕ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ ΒΟΥΛΕΥΤΗ, ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ ΕΡΓΑΤΗ ΤΩΝ ΓΡΕΒΕΝΙΩΤΙΚΩΝ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΩΝ.

 

Με πατριωτική εκτίμηση και τιμή

Κυριάκος Ταταρίδης

Πρώην Βουλευτής Γρεβενών