Ορθοδοντικός Δώρα Μπαρτζιώκα

center

Euromedica

euromedica ygeia

Περιοδεία του Υπ. Βουλευτή Γιώργου Καλαμάρα

Θέλω να ευχαριστήσω από καρδιάς όλους τους κατοίκους των χωριών μας και τους προέδρους των τοπικών Κοινοτήτων που επισκέφτηκα, μαζί με τους συνυποψηφίους μου και κλιμάκιο του ΣΥΡΙΖΑ Γρεβενών όλη την προηγούμενη εβδομάδα.
Η θερμή υποδοχή που μας επιφύλαξαν, πέρα από την αισιοδοξία που με γέμισε, ταυτόχρονα με έκανε να νιώσω και περισσότερη ευθύνη.
Τα προβλήματα της καθημερινότητας, η αγωνία για το μέλλον, η ερήμωση των χωριών, το υψηλό κόστος παραγωγής των αγροτών και εκτροφής των ζώων των κτηνοτρόφων και η αίσθηση της εγκατάλειψης από πλευράς της πολιτείας, είναι τα σημαντικότερα θέματα που απασχόλησαν τις συζητήσεις μας.
Είχα την ευκαιρία να παρουσιάσω τις προγραμματικές θέσεις μας σχετικά με τα κυρίαρχα ζητήματα που απασχολούν τους συμπολίτες μας στα χωριά, θέσεις οι οποίες έχουν ως προτεραιότητα την ανάταξη της υπαίθρου, του αγροτικού χώρου, των συνταξιούχων των νέων και των ανθρώπων του μόχθου.
Η νίκη του ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ στις επόμενες εκλογές θα σημάνει και την αλλαγή που θα δώσει ανάσα στα χωριά μας, ελπίδα για καλύτερες μέρες στον τόπο μας και προοπτική στα παιδιά μας.