Ορθοδοντικός Δώρα Μπαρτζιώκα

center

Euromedica

euromedica ygeia

ΑΝΔΡΕΑΣ ΠΑΤΣΗΣ: Για το καλό του τόπου μας, για την Πατρίδα μας, για τα Γρεβενά!

Σχεδόν 4 μέρες από την ανακοίνωση και το χρίσμα με την επιλογή του Προέδρου μας Κυριάκου Μητσοτάκη ως Υποψήφιο Βουλευτή στο νομό Γρεβενών, θέλω να εκφράσω την βαθιά μου συγκίνηση και το δέος ότι καλούμαι να φέρω τα Γρεβενά στο κέντρο των αποφάσεων.
Η ευθύνη που αναλαμβάνω είναι μεγάλη αλλά το πάθος για το καλό του τόπου μας και η αγάπη μου για την Πατρίδα μας ακόμη μεγαλύτερα. Η Δυτική Μακεδονία είναι γη Ελληνική. Η Μακεδονία είναι μια και είναι Ελληνική όπως εξέφραζε πάντα ο ηγέτης της Νέας Δημοκρατίας Κωνσταντίνος Καραμανλής.
Θέλω να συγχαρώ τους συνυποψηφίους μου Λαμπρινή Κόγιου και Αθανάσιο Σταυρόπουλο. Είμαι σίγουρος ότι θα αγωνιστούμε με επίπεδο όπως αρμόζει στο μεγάλο κόμμα της ΝΔ. Ευγενής άμιλλα και όχι ο αθέμιτος ανταγωνισμός θα πρέπει να είναι για όλους μας ο καθρέφτης της επιλογής μας στον κοινό μας αγώνα.
Δεν μας ενδιαφέρει η ρεβάνς. Εμείς πάμε για την μεγάλη ανατροπή.
Θέλουμε την ΝΔ αυτοδύναμη, θέλουμε την ΝΔ να έχει την δύναμή για να είναι η φωνή σας. Δεσμεύομαι προσωπικά να δώσω κάθε μάχη με όλη μου την δύναμη με εφόδια τις γνώσεις και τις εμπειρίες μου και οδηγό μου εσάς! Για το καλό του τόπου μας, για την Πατρίδα μας, για τα Γρεβενά!

ΑΝΔΡΕΑΣ ΠΑΤΣΗΣ

 

Andreas Patsis 740x180