Euromedica

euromedica ygeia

Ορθοδοντικός Δώρα Μπαρτζιώκα

Ανάργυρος Σαρήπαπας: Μήνυμα προς τους πολίτες των Γρεβενών

Ο ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΕΝΟΤΗΤΟΣ είναι ένα νεοσύστατος Πολιτικός φορέας που ιδρύθηκε την 21 ΝΟΕ 2011 από Αποστράτους των ΕΔ και των ΣΑ, πλαισιώθηκε και από πολλούς ιδιώτες, οι οποίοι πιστεύουν στα στελέχη των ΕΔ, μετείχε στις Εκλογές του 2012, έλαβε περίπου 40.000 ψήφους, και στις επικείμενες ευρωεκλογές συμμετέχει δυναμικά για 2η φορά.

     Ο Σύνδεσμος Εθνικής Ενότητος είναι ένας πολιτικός φορέας που σκοπό έχει να τιμωρήσει τους ενόχους επαγγελματίες πολιτικούς,…

που οδήγησαν την πατρίδα μας στην καταστροφή, να διαλύσει το διεφθαρμένο σάπιο πολιτικό σύστημα της μεταπολίτευσης που ξεπουλά την Πατρίδα μας, να υπερασπισθεί τον Εθνικό πλούτο και να δημιουργήσει προϋποθέσεις για την Ελλάδα που όλοι ονειρευόμαστε.

            Μου έγινε η υψίστη τιμή να συμπεριληφθώ στο ευρωψηφοδέλτιο του ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ και να εκτεθώ μαζί με άλλους 41 άξιους συμπολίτες μου, προερχόμενους από όλες τις κοινωνικές τάξεις και στρώματα, απλούς και έντιμους πολίτες, ως υποψήφιος.

            Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΠΡΟΣΦΟΡΑΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΣΑΡΗΠΑΠΑΣ ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΤΟΠΟ ΤΩΝ ΓΡΕΒΕΝΩΝ ΣΑΣ ΕΙΝΑΙ ΓΝΩΣΤΗ.

            Η εκπροσώπηση των Ελλήνων και στην ευρωβουλή πρέπει να γίνει από ανθρώπους ικανούς και έντιμους που προττάσουν το Εθνικό από το προσωπικό ή κομματικό συμφέρον, για να μπορέσουμε να αναθεωρήσουμε όλες αυτές τις συνθήκες που υπέγραψαν οι προδότες επαγγελματίες πολιτικοί και έχουν καταστήσει την ΠΑΤΡΙΔΑ περίγελο της Ευρώπης (Δουβλίνο ΙΙ κλπ)

Θεωρώ λοιπόν ότι είναι υποχρέωση όλων μας να δώσουμε την μάχη στις επόμενες ευρωεκλογές, για ΕΘΝΙΚΗ και Πατριωτική εκπροσώπηση και στην Ευρώπη, μακριά από ακρότητες που διχάζουν τους Έλληνες, μακριά από τις συστηματικά καλιεργούμενες διχαστικές ιδεολογίες και διλλήματα, γιατί στην κρίσιμη αυτή ώρα χρειάζεται μόνον ΕΝΟΤΗΤΑ όλων των Ελλήνων και κυρίως ΕΝΤΙΜΟΤΗΤΑ.

Σήμερα χρειαζόμαστε μόνον ΙΚΑΝΟΥΣ και ΕΝΤΙΜΟΥΣ ανθρώπους ανεξαρτήτως

ιδεολογιών..

Σας καλώ όλους στον ΚΟΙΝΟ μας αγώνα  για την ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ, για ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΗ ΕΘΝΙΚΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΙΣΗ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ, ΤΩΝ ΛΑΩΝ, την ομορφότερη χώρα του κόσμου, την οποία εμείς οι Αξιωματικοί, αλλά και όλοι οι ΕΛΛΗΝΕΣ πατριώτες έχουμε ορκιστεί να ΦΥΛΑΤΟΥΜΕ ΜΕΧΡΙ ΤΗΣ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑΣ ΡΑΝΙΔΟΣ ΤΟΥ ΑΙΜΑΤΟΣ ΜΑΣ.

 

Με εκτίμηση προς όλους σας

 

 Ανάργυρος Σαρήπαπας

Αντιπρόεδρος ΣΕΕ – Υποστράτηγος ΕΑ

Υποψήφιος ευρωβουλευτής

 

ΣΥΝΤΟΜΟ ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ ΑΝΑΡΓΥΡΟΥ ΣΑΡΗΠΑΠΑ,

                   ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΥ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ ΕΘΝΙΚΗΣ ΕΝΟΤΗΤΑΣ.

Γεννήθηκε στη Θεσσαλονίκη το έτος 1958.

 Φοίτησε στην Στρατιωτική Σχολή Ευελπίδων από όπου αποφοίτησε το 1981 με τον βαθμό του Ανθυπολοχαγού Πεζικού. Υπηρέτησε σε διάφορες διοικητικές και επιτελικές θέσεις μεταξύ των οποίων και Διοικητής Μηχανοκινήτου Τάγματος Πεζικού, Επιτελάρχης της 71 Αερομεταφερόμενης Ταξιαρχίας,  Διοικητής Ταξιαρχίας, Επιτελάρχης του Γ’ Σώματος Στρατού και Ακόλουθος Αμύνης της Ελλάδος στην πρεσβεία της Σόφιας. Αποστρατεύθηκε ως ευδοκίμως τερματίσας με τον βαθμό του Υποστρατήγου, το έτος 2011.

Είναι απόφοιτος όλων των προβλεπομένων σχολών του όπλου του, της Ανωτάτης Σχολής Πολέμου και του Κολλεγίου Αμύνης του ΝΑΤΟ. Είναι αλεξιπτωτιστής και τιμήθηκε με όλα τα προβλεπόμενα για τον βαθμό του παράσημα, μετάλλια και διαμνημονεύσεις.

Ομιλεί την Αγγλική σε πολύ καλό επίπεδο και την Βουλγαρική, σε επίπεδο συνεννοήσεως.

Από τους ιδρυτές του ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ ΕΘΝΙΚΗΣ ΕΝΟΤΗΤΑΣ, μέλος από της ιδρύσεώς του κόμματος της Προσωρινής Διοικούσας Επιτροπής, του Ανωτάτου Πολιτικού Συμβουλίου, της Κεντρικής Επιτροπής και πρόεδρος της περιφ. Οργάνωσης Ανατ. Μακεδονίας και Θράκης. Κατά τις εκλογές του Μαΐου 2012 ήταν υποψήφιος του κόμματος στη Δράμα, όπου ο ΣΕΕ συγκέντρωσε από τα ψηλότερα ποσοστά πανελληνίως και ήταν πρώτος σε ψήφους μεταξύ των συνυποψήφιων του. Διετέλεσε Πρόεδρος του ΣΕΕ (ΟΚΤ 2013-ΦΕΒ 2014)και τώρα εκτελεί τα καθήκοντα του Α΄Αντιπροέδρου.

Είναι παντρεμένος  και έχει έναν γιό απόφοιτο της Παιδαγωγικής Ακαδημίας και μια κόρη φοιτήτρια διατροφολογίας του ΑΤΕΙ Θεσσαλονίκης.

 

Δείτε ακόμα