Ορθοδοντικός Δώρα Μπαρτζιώκα

center

Euromedica

euromedica ygeia

Π. ΨΩΜΙΑΔΗΣ: «Είμαι εκτός Ν.Δ. γιατί έτσι θέλουν Δουλικοί & Νταβατζήδες» (video)

Συνεχίζοντας την περιοδεία του στη Δυτική Μακεδονία, ο Πρόεδρος του κόμματος ΠΑΤΡΙ.Δ.Α. και υποψήφιος Ευρωβουλευτής με την «Ένωση για την Πατρίδα και το Λαό» κ. Παναγιώτης Ψωμιάδης, επισκέφθηκε σήμερα, Τετάρτη 23  Απριλίου 2014 τα Γρεβενά.

Ο Π. Ψωμιάδης απευθυνόμενος στους εκπροσώπους των τοπικών ΜΜΕ…

τόνισε: «Η Ελλάδα σήμερα μας θέλει ενωμένους. Ανταποκριθήκαμε στο κάλεσμα των συμπατριωτών μας και ενώσαμε τις δυνάμεις μας με την ένωση για την πατρίδα και το λαό ώστε να εκφράσουμε τις δυνάμεις της λαϊκής αυθεντικής κεντροδεξιάς, της κεντροδεξιάς που αντιστέκεται στο συνεχιζόμενο βιασμό της μεσαίας τάξης στο ξεπούλημα της εθνικής μας κυριαρχίας στη συντριβή της εθνικής μας αξιοπρέπειας. Μαζί με τους κ. κ. Πολύδωρα, Νικολόπουλο και Ζώη, η ΠΑΤΡΙ.Δ.Α. έκανε ένα νέο ξεκίνημα για την επιστροφή της ελπίδας στον ελληνικό λαό».

 Όσον αφορά  στην  σχέση του με τη Νέα Δημοκρατία και στην παραίτησή του από αυτήν ο Παναγιώτης Ψωμιάδης σημείωσε: «Αυτή η Ν.Δ. δεν έχει καμία σχέση με τη Ν.Δ. προ των εθνικών εκλογών. Τους έστελνα συνεχώς μηνύματα. Τους έλεγα σε κάθε τόνο πως η κοινωνία δεν αντέχει τη βαρβαρότητα της οικονομικής πολιτικής και αντί να αλλάξουν πλεύση, αυτοί ακολούθησαν τη γραμμή της κυβέρνησης του ΠΑΣΟΚ. Απέναντι σε εμένα στάθηκαν ανέντιμα. Προσπάθησαν να με τελειώσουν πολιτικά, κοινωνικά, οικονομικά . Και ασφαλώς αναφέρομαι στην ηγεσία του κόμματος και όχι στο λαό που με αγαπά και με εμπιστεύεται. Οι πολίτες όμως ξέρουν και θα τιμωρήσουν την αδικία αυτή. Εγώ κομματική ντουντούκα δεν έγινα και δεν μπορούσα να γίνω ποτέ. Δεν μου το επιτρέπει η αξιοπρέπειά μου. Αρνούμαι τη δημοκρατία της σιωπής και του καναπέ».

Στο πλαίσιο της περιοδείας του ο κ. Ψωμιάδης επισκέφθηκε το κέντρο της πόλης των Γρεβενών, όπου έγινε δεκτός με μεγάλο ενθουσιασμό από τους πολίτες, οι οποίοι τον συνεχάρησαν για την απόφασή του να ιδρύσει το κόμμα  ΠΑΤΡΙ.Δ.Α. και να κατέβει στις ευρωεκλογές με το ψηφοδέλτιο της «Ένωσης για την Πατρίδα και το Λαό».

 

{youtube}dY6WdBFcGUA|600|380{/youtube}