Ορθοδοντικός Δώρα Μπαρτζιώκα

center

Euromedica

euromedica ygeia

H Bαθιά πολιτική κρίση της πόλης μας .

γράφει ο Μάκης Λιοσάτος

Τα τελευταία εννέα χρόνια , η πόλη των Γρεβενών ακολουθεί μία σταθερά καθοδική πορεία . Αυτό οφείλεται κυρίως στην εσωτερική πολιτική της κρίση και λιγότερο στη γενικότερη .
Γιατί μόνο ώς βαθιά πολιτική κρίση μπορεί να χαρακτηριστεί η εικόνα του δημοτικού μας συμβουλίου . Δύο αντίπαλοι που βρίζονται μεταξύ τους σε κάθε ευκαιρία και δίπλα τους σιωπηροί , κακόκεφοι αντιδήμαρχοι και δημοτικοί σύμβουλοι , παντελώς αμέτοχοι .
Οπότε λογικό είναι να μη συμβαίνει στη πόλη μας τίποτα απολύτως .
Όταν το όργανο που είναι υπεύθυνο για τη γενικότερη λειτουργία , αναλώνεται σε καυγάδες ΠΕΝΤΕ ΟΛΟΚΛΗΡΑ ΧΡΟΝΙΑ , τι μπορεί να περιμένει κανείς ;
Και το βιολί συνεχίζεται προεκλογικά .
Σαν μικρά παιδιά , οι δύο άνθρωποι που κυβέρνησαν το νομό , από εννέα ολόκληρα χρόνια ο καθένας , δεν μπορούν να τα βρουν ούτε για για να ορίσουν μια εκλογική ομιλία .
Θα έχει πλάκα την Παρασκευή , όταν ο ένας θα μιλάει στη μικρή πλατεία κι ο άλλος στη μεγάλη . Όπως στο γαλατικό χωριό των Asterix και Οβελίξ .
ΔΕΝ θα έχει καθόλου πλάκα όμως , αν αυτοί ΟΙ ΙΔΙΟΙ άνθρωποι , αναλάβουν από την άλλη δευτέρα πάλι τις τύχες της πόλης . Θα ήταν πραγματικά λυπηρό .
Άλλα αυτό ΔΕΝ ΘΑ ΑΦΗΣΟΥΜΕ ΝΑ ΣΥΜΒΕΙ …

Λιοσάτος Δ. Θωμάς
π. Σύμβουλος πολιτισμού δήμων Αθήνας , Α.Ι.Ρέντη .
Εθελοντής του δήμου Περάματος .
Εθελοντής του Γρεβενιώτικου volley
Υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος με το συνδυασμό ” Δήμος για όλους ”