Ορθοδοντικός Δώρα Μπαρτζιώκα

center

Euromedica

euromedica ygeia

Επίσκεψη του συνδυασμού «Γρεβενά Συμμετέχω Ενεργά στο Μέγαρο και στις τοπικές κοινότητες της Δ.Ε. Γόργιανης

Το Μέγαρο και τις τοπικές κοινότητες της Δ.Ε Γόργιανης  επισκέφθηκε ο επικεφαλής του συνδυασμού «Γρεβενά Συμμετέχω Ενεργά», Γιώργος Δασταμάνης συνοδευόμενος από τους  υποψήφιους δημοτικούς συμβούλους. Το πρωί της Κυριακής ο κ. Δασταμάνης βρέθηκε στο Μέγαρο, όπου παρουσίασε τις θέσεις του συνδυασμού καθώς και τα έργα που έχουν υλοποιηθεί από την σημερινή Δημοτική Αρχή. 
Συγκεκριμένα αναφέρθηκε στην ολοκλήρωση των εργασιών συντήρησης του δημοτικού οδικού δικτύου, στην αποκατάσταση της στέγης στα αποδυτήρια του γηπέδου, στην ολοκλήρωση των εργασιών συντήρησης στο νηπιαγωγείο και το δημοτικό σχολείο καθώς και στην δημοπράτησης της  νέας παιδικής χαράς. 
Το απόγευμα της Κυριακής ο κ. Δασταμάνης επισκέφθηκε τον τόπο καταγωγής του το Μικρολίβαδο, την Καλλιθέα, τα Πριόνια, την Κρανιά και το Κηπουρειό. Μέσα σε ένα ιδιαίτερο θερμό κλίμα ο επικεφαλής του συνδυασμού παρουσίασε το πρόγραμμα για την επόμενη τετραετία. Ο κ. Δαστάμανης αναφέρθηκε στην ένταξη του έργου της ύδρευσης των οικισμών Κηπουρείου και Πριονίων στο πρόγραμμα Φιλόδημος. Ένα έργο που θα επιλύσει το σημαντικό πρόβλημα της υδροδότηση των χωριών. Επίσης αναφορά πραγματοποιήθηκε στην ένταξη των παιδικών χαρών του Κηπουρειού και της Κρανιάς σε χρηματοδοτικά προγράμματα, καθώς στην ολοκλήρωση των έργων συντήρησης που υλοποιήθηκαν στην περιοχή.
Ο κ. Δασταμάνης φανερά συγκινημένος ευχαρίστησε τους κατοίκους των χωριών για την παρουσία τους. Δεσμεύτηκε ότι με την βοήθεια και τη στήριξη τους, θα συνεχίσουν από κοινού τον αγώνα για ένα Δήμο οικονομικά σταθερό και δυνατό που θα ανταποκρίνεται στις ανάγκες των πολιτών. 
 
Γραφείο Τύπου
Γεωργίου Δασταμάνη