Ορθοδοντικός Δώρα Μπαρτζιώκα

center

Euromedica

euromedica ygeia

Επισκέψεις του υπ. Δημάρχου Γιάννη Παπαδόπουλου σε Οροπέδιο Άγ.Κοσμά, Κυδωνιές κ Μέγαρο

Τις Κοινότητες του π.Δήμου Αγίου Κοσμά επισκέφθηκε το απόγευμα της Κυριακής ο υποψήφιος Δήμαρχος Γιάννης Κ.Παπαδόπουλος συνοδευόμενος από δεκαπέντε υποψηφίους δημοτικούς συμβούλους του συνδυασμού <<Δήμος Για ΟΛΟΥΣ>>.

Η μαζική προσέλευση των κατοίκων και η θερμή υποδοχή που επιφύλαξαν οι δημότες του π. Δήμου Αγίου Κοσμά πιστοποίησαν για μια ακόμη φορά τις άρρηκτες, τις αδιαμφισβήτητες αλλά και τις ισχυρές σχέσεις εμπιστοσύνης και ανθρωπιάς που καλλιεργήθηκαν την οκταετία 2003-2010, μεταξύ των κατοίκων του Δήμου Αγίου Κοσμά και του υποψηφίου Δημάρχου Γιάννη Κ. Παπαδόπουλου.
Στο Οροπέδιο, στον Άγιο Κοσμά, στις Κυδωνιές και στο Μέγαρο οι χωριανοί κατέκλυσαν στην κυριολεξία τα καφενεία των χωριών, συζήτησαν για την εγκατάλειψη τους τα τελευταία χρόνια από την Δημοτική Αρχή, και εξέφρασαν την απογοήτευση τους για την περιφρόνηση και την απαξίωση αυτή.
Παράλληλα εξέφρασαν την πλήρη εμπιστοσύνη στον υποψήφιο Δήμαρχο Γιάννη Κ. Παπαδόπουλο τονίζοντας πως όλοι μαζί θα στηρίξουν και αυτή την προσπάθεια.
Στα παραπάνω χωριά οι δημότες που έλαβαν τον λόγο επανέλαβαν τα μεγάλα έργα της οκταετίας τονίζοντας πως η λύση του προβλήματος της ύδρευσης ήταν ένα <<έργο ζωής>> για τον Δήμο Αγίου Κοσμά, όπως και δεκάδες άλλα έργα.