Ορθοδοντικός Δώρα Μπαρτζιώκα

center

Euromedica

euromedica ygeia

Επίσκεψη Γιάννη Γιάτσιου στους ελεύθερους επαγγελματίες του νομού

Φίλη επαγγελματία, φίλε επαγγελματία,
Γνωρίζω καλά, σαν ελεύθερος επαγγελματίας κι εγώ, τις δυσκολίες που αντιμετωπίζετε και τον αγώνα που δίνετε για να αντεπεξέλθετε στις υποχρεώσεις της επιχείρησης σας. Τα τελευταία χρόνια έχει διαμορφωθεί ένα εχθρικό περιβάλλον (υπερφορολόγηση, εργοδοτικές εισφορές κ.λπ.) για όλους τους ελεύθερους επαγγελματίες, καταστηματάρχες, επιχειρηματίες και εμπόρους, το οποίο καθιστά τη λειτουργία μίας επιχείρησης, άθλο κανονικό.
Η νυν διοίκηση της Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας, δυστυχώς, ευθυγραμμίστηκε με τις κεντρικές πολιτικές επιλογές και δεν διεκδίκησε τίποτα που να διευκολύνει τη λειτουργία των επιχειρήσεων, την προσέλκυση επενδύσεων και γενικά μέτρα θετικά για την επιχειρηματικότητα.
Το όνομα του συνδυασμού μας «Αλλάζουμε Πορεία» σηματοδοτεί και την αλλαγή προσέγγισης της επιχειρηματικότητας. Πιστεύουμε στις δυνάμεις της ιδιωτικής οικονομίας, της καινοτομίας και για τον λόγο αυτό, προτεραιότητα μας είναι η καθιέρωση ενός φιλικού περιβάλλοντος για την επιχειρηματικότητα και η προσέλκυση επενδύσεων. Ο σκληρά αγωνιζόμενος (σε αντίξοες συνθήκες) ελεύθερος επαγγελματίας θα πρέπει να αγωνίζεται – όχι απλά για να ανταποκρίνεται στους φόρους και στα έξοδα αλλά – για να αναπτύσσει την επιχείρησή του και να επεκτείνει και τις δραστηριότητές της, δημιουργώντας νέες θέσεις εργασίας και συμβάλλοντας στην ανάπτυξη του τόπου του.

Σε καλώ, να «Αλλάξουμε Πορεία» για να ελευθερώσουμε τις δυνάμεις της ιδιωτικής οικονομίας μέσω της καθιέρωσης ενός φιλικού επιχειρηματικού περιβάλλοντος και την προσέλκυση επενδύσεων.
Σε καλώ, να ανοίξουμε νέους δρόμους όπου θα μπορούν να ξεδιπλώσουν τις ικανότητες τους οι ελεύθεροι επαγγελματίες και να αναπτυχθούν όλες οι επιχειρήσεις της Δυτικής Μακεδονίας και της Π.Ε. Γρεβενών .

Σε ευχαριστώ για την εμπιστοσύνη σου

Με Εκτίμηση

Γιάννης Γιάτσιος
Υποψήφιος Περιφερειακός Σύμβουλος Γρεβενών
του συνδυασμού «Αλλάζουμε Πορεία»