Ορθοδοντικός Δώρα Μπαρτζιώκα

center

Euromedica

euromedica ygeia

«Μαζί Συνεχίζουμε» και Ανοιχτή Επικοινωνία με τον Πολίτη

Λειτουργία του Εκλογικού Κέντρου του Συνδυασμού

Ξεκίνησε την λειτουργία του το Εκλογικό Κέντρο του Υποψηφίου Δημάρχου Γρεβενών και Επικεφαλής του συνδυασμού «Μαζί Συνεχίζουμε» κ. Δημοσθένη Κουπτσίδη.

Το Εκλογικό Κέντρο βρίσκεται στο κέντρο της πόλης των Γρεβενών επί της οδού Φαρδυκάμπου 2 και μέχρι τις εκλογές θα λειτουργεί ως τόπος συνάντησης των φίλων του συνδυασμού αλλά και όλων των πολιτών που θέλουν να μας γνωρίσουν, να ενημερωθούν για τις θέσεις μας, το πρόγραμμά μας, να μας ακούσουν και να τους ακούσουμε.
Στόχος μας το Εκλογικό μας Κέντρο να γίνει το σπίτι του Δημότη μας.
Στο πλαίσιο αυτό ξεκινάμε Ανοιχτή Επικοινωνία με τους Πολίτες του Δήμου μας σε μια Αμφίδρομη σχέση Επικοινωνίας όπου: οι δημότες μας θα μπορούν να μας καταθέτουν τα παράπονά τους, τους προβληματισμούς τους, τις προτάσεις τους αλλά και το όραμά τους για το αύριο του τόπου μας.
Αυτό μπορεί να γίνει είτε με την μορφή εγγράφου που οι ίδιοι θα τοποθετούν σε ειδικό χώρο εντός του εκλογικού μας κέντρου είτε ηλεκτρονικά στο email:dkouptsidis@hotmail.com,
Να τονίσουμε ότι θα υπάρχει απόλυτος σεβασμός της ανωνυμίας των δημοτών μας που θα στηρίξουν την προσπάθειά μας.

Οι δημότες μας είναι η δύναμή μας και είμαστε εδώ για να τους ακούσουμε. Τίποτε δεν μας χωρίζει. Μαζί σχεδιάζουμε ένα καλύτερο μέλλον για τον τόπο μας, για τα παιδιά μας.
Γιατί για εμάς πάνω απ όλα είναι τα Γρεβενά.

Το εκλογικό μας κέντρο θα είναι ανοιχτό καθημερινά από τις 9:00 το πρωί έως τις 2:30 το μεσημέρι και από τις 5:00 το απόγευμα έως και τις 10:00μμ.
Το τηλέφωνο επικοινωνίας είναι: 2462074188.