Ορθοδοντικός Δώρα Μπαρτζιώκα

center

Euromedica

euromedica ygeia

Ανακοινώσεις υποψηφίων του Συνδυασμού “Δήμος Για Όλους”

Από τον συνδυασμό Δήμος Για Όλους δόθηκε στη δημοσιότητα η παρακάτω ανακοίνωση:
 
 

Ο 20χρονος Κώστας Καλαφατίδης υποψήφιος με τον συνδυασμό «Δήμος Για Όλους» στο Δήμο Βεντζίου

Ο 20χρονος Κώστας Καλαφατίδης του Παρασκευά, από την Κοινότητα Ποντινής, από σήμερα συμμετέχει στην αυτοδιοικητική μας ομάδα ως υποψήφιος στον Δήμο Βεντζίου.

Ο Συνδυασμός μας καλωσορίζει τον 20χρονο Κώστα, έναν νέο με ελπίδες και οράματα, δραστήριο και αγαπητό στην Ποντική και στο Δήμο Βεντζίου.

Ο Δήμος Γρεβενών έχει ανάγκη από νέους, ικανούς και δραστήριους στην Τοπική Αυτοδιοίκηση όπως ακριβώς είναι ο Κώστας Καλαφατίδης

Ο Συνδυασμός μας του εύχεται καλή επιτυχία.

 

Ο Στρατής Κασάρας υποψήφιος με τον Συνδυασμό Δήμος Για Όλους

Ο Στρατής Κασάρας από την Κοινότητα Αγίων Θεοδώρων συμμετέχει και είναι υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος με τον Συνδυασμό «Δήμος Για όλους».

Εργάστηκε επί μία 20ετία ως εργολάβος οικοδομών στην Αθήνα.

Το 2009 επέστρεψε και πάλι στην Κοινότητα Αγίων Θεοδώρων.

Χρημάτισε Πρόεδρος του Πολιτιστικού Συλλόγου Αγίων Θεοδώρων και από κοινού με τα μέλη του Δ.Σ. διοργάνωσε δεκάδες πολιτιστικές εκδηλώσεις ενώ ανέδειξε τα  ήθη και έθιμα του χωριού. Χρημάτισε πρόεδρος του Δασικού Συνεταιρισμου Γεωργίτσας ενώ σήμερα συμμετέχει ως μέλος – δασεργάτης του πιο μαζικού Δασικού Συνεταιρισμού των Αγίων Θεοδώρων.

Συμμετέχει στον συνδυασμό Δήμος Για Όλους πιστεύοντας πως όλοι μαζί θα βοηθήσουνε τον τόπο και εκείνος προσωπικά την Κοινότητα Αγίων Θεοδώρων.

 

Ο Γιώργος Μ.Σανίδας ενώνει τις δυνάμεις του με τον συνδυασμό Δήμος Για Όλους, ως υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος.
 
Ο Γιώργος Μ.Σανίδας δραστηριοποιήθηκε ως έμπορος στην πόλη των Γρεβενών και στην συνέχεια ασχολήθηκε με τοτουριστικό επάγγελμαστην περιοχή της Βασιλίτσας.
Ενεργό μέλος της Τοπικής Κοινωνίας ο Γιώργος Μ. Σανίδης έχει τις γνώσεις, την εμπειρία και την θέληση να προσφέρει στην τοπική κοινωνία.
Ο συνδυασμός Δήμος για Όλους καλωσορίζει τον Γιώργο στην μεγάλη αυτοδιοικητική οικογένεια και του εύχεται καλή επιτυχία.