Ορθοδοντικός Δώρα Μπαρτζιώκα

center

Euromedica

euromedica ygeia

Δήλωση υποψηφιότητας Νικόλαου Γ. Μπαντόια

Με χαρά , αποφάσισα να αποδεχθώ την τιμητική πρόταση του υποψηφίου Δημάρχου Γρεβενών , Δημοσθένη Κουπτσίδη , προκειμένου να συμμετέχω εκ νέου ως υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος του Δήμου Γρεβενών ,  με τον συνδυασμό  «Μαζί Συνεχίζουμε» ,  στις επερχόμενες εκλογές της 26ης Μαΐου. Σκοπός μου είναι  να συνεισφέρω στην πρόοδο και ανάπτυξη του Δήμου μας , υπηρετώντας το συμφέρον των Δημοτών με ήθος , σεβασμό , υπευθυνότητα και αξιοπρέπεια.
Απευθύνομαι προς όλους και ζητώ την στήριξη σας ως νέος επιστήμονας , ώστε να μου δοθεί η δυνατότητα να συμβάλλω σε μια προσπάθεια δημιουργικής και ελπιδοφόρας πορείας του τόπου μας.
Με εκτίμηση, Νικόλας Μπαντόιας 
ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ ΣΗΜΕΙΩΜΑ
Γεννήθηκε στις 18 Μαρτίου του 1988 στην Κοζάνη. Έζησε  στα Γρεβενά και είναι απόφοιτος του  2ου  Ενιαίο Λύκειο Γρεβενών. Είναι υιός του Γεώργιου Μπαντόια και της Ευαγγελής Κωτούλα και έχει έναν αδερφό , τον Χρήστο Μπαντόια, επίσης δικηγόρο. Κατάγεται από την Κρανιά και την Κνίδη Γρεβενών. 
   Είναι απόφοιτος της Νομικής Σχολής του Δημοκριτείου Πανεπιστημίου Θράκης και έζησε στην Κομοτηνή κατά την διάρκεια των φοιτητικών σπουδών του.
   Μετά την λήξη της στρατιωτικής του θητείας το 2012, ακολούθησε η άσκηση του στο Δικηγορικό Σύλλογο Θεσσαλονίκης. Από το 2013 είναι ενεργό μέλος του Δικηγορικού Συλλόγου Θεσσαλονίκης , ενώ δραστηριοποιείται στον τομέα της μάχιμης δικηγορίας , ασχολούμενος κυρίως με θέματα αστικού και εμπορικού δικαίου στην Θεσσαλονίκη και στη Δυτική Μακεδονία. 
   Από το 2016 διατηρεί το δικό του δικηγορικό γραφείο στο κέντρο της Θεσσαλονίκης , ενώ μέχρι και σήμερα συμμετέχει ως συνεργάτης στο δικηγορικό γραφείο του πρώην δημάρχου Γρεβενών , Αθανάσιου Ζιώγα. 
   Το 2018 , συμμετείχε ως υποψήφιος , στις εκλογές του Δικηγορικού Συλλόγου Θεσσαλονίκης , στηρίζοντας τον νυν γενικό γραμματέα το Δικηγορικού Συλλόγου Θεσσαλονίκης , Πέτρο Σαμαρά. 
   Αποτελεί έναν από τους πρώτους διαπιστευμένους διαμεσολαβητές στην Ελλάδα , έχοντας ολοκληρώσει από το 2014 την εκπαίδευση του στο Ινστιτούτο Κατάρτισης Διαμεσολαβητών Θεσσαλονίκης και είναι κάτοχος του τίτλου ADR Group Accredited Civil & Commercial Mediator του ADR Group του Λονδίνου, σε θέματα αστικού και εμπορικού δικαίου. Από το 2015 είναι πιστοποιημένος διαμεσολαβητής του Υπουργείου Δικαιοσύνης Διαφάνειας και Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων (Υ.Δ.Δ.Α.Δ.)
Γνωρίζει πολύ καλά αγγλικά και γαλλικά και είναι άριστος χειριστής Ηλεκτρονικών Υπολογιστών.