Ορθοδοντικός Δώρα Μπαρτζιώκα

Euromedica

euromedica ygeia

Η Ελένη Σαρουσαββίδου υποψήφια περιφερειακή σύμβουλος με την “Ελπίδα”

Βιογραφικό Σημείωμα

Η Ελένη Σαρουσαββίδου γεννήθηκε το 1977 στη Γερμανία.

Είναι παντρεμένη με τον Κωνσταντίνο Ντίγκο (vatolakkiotis.gr) και έχει δυο παιδιά.

Είναι κάτοχος πτυχίου Διοίκησης επιχειρήσεων και εργάστηκε σε δυο μεγάλες πολυεθνικές εταιρείες του Μονάχου. Ομιλεί άπταιστα τη γερμανική γλώσσα.

Η αγάπη για τον τόπο της, την έκανε να επιστρέψει στον τόπο καταγωγής της, τα Γρεβενά.

Έχοντας ποντιακές ρίζες, ασχολήθηκε ως χοροδιδάσκαλος σε ποντιακά χορευτικά τμήματα.

Τα τελευταία χρόνια ασχολείται ενεργά με τμήματα ακαδημιών του βόλεϊ γυναικών.

Η ανεργία και τα προβλήματα του τόπου, την οδήγησαν να ασχοληθεί με την αυτοδιοίκηση. Μετά από ώριμη σκέψη, αποδέχτηκε την πρόταση της Γεωργίας Ζεμπιλιάδου και εντάχθηκε στο συνδυασμό “ΕΛΠΙΔΑ” , ώστε μαζί να φέρουνε καλύτερες μέρες για τον τόπο της δυτικής Μακεδονίας.

Να γιατί με τη Γεωργία:

Ο τόπος μας χρειάζεται περιφερειάρχη με γνώση, εμπειρίες, δυνατότητες, σοβαρότητα και δυναμισμό για να αντεπεξέλθει στη δύσκολη περίοδο που ανοίγεται μπροστά μας και η Γεωργία απέδειξε ότι μπορεί να τα καταφέρει.

Έχει εμπειρίες από τις θέσεις που υπηρέτησε στο υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης, στην κοινωνία των πληροφοριών, ως επικεφαλής της διαχειριστικής αρχής και Γραμματέας ΕΣΠΑ. Εμπειρίες που είναι απαραίτητες στη περίοδο που ανοίγεται μπροστά μας.

Έχει απόλυτη σχέση με τη νεολαία και τα προβλήματά της αφού έχει προσωπικά βιώματα των σύγχρονων προβλημάτων λόγω της τεράστιας ανεργίας ( ο γιος της όπως και χιλιάδες άλλα παιδιά στο εξωτερικό)

eleni

Δείτε ακόμα