Ορθοδοντικός Δώρα Μπαρτζιώκα

center

Euromedica

euromedica ygeia

Υποψηφιότητα Ευστράτιου Ποράβα

Γεννήθηκα στις 16-01-1977 από τρίτεκνη αστική οικογένεια των Γρεβενών. Ο πα-τέρας μου, Στέργιος Ποράβας, υπήρξε δημόσιος υπάλληλος στο νομό Γρεβενών και η μητέρα μου, Στεργιανή Καϊτανίδου, συνταξιούχος εκπαιδευτικός του νομού Γρεβενών.
Σπούδασα Νοσηλευτική στο Εθνικό Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών (Ε.Κ.Π.Α), με μεταπτυχιακές σπουδές στη Διοίκηση και Οργάνωση Υπηρεσιών Υ-γείας – Πληροφορική της Υγείας (Ε.Κ.Π.Α.). Επίσης είμαι απόφοιτος της ΑΣΠΑΙΤΕ (Ανώτατη Σχολή Παιδαγωγικής και Τεχνολογικής Εκπαίδευσης),με συμμετοχή σε πλήθος επιστημονικού έργου με δημοσιεύσεις στο εσωτερικό και στο εξωτερικό.
Διατελώ Γραμματέας του Περιφερειακού Τμήματος Γρεβενών του Ελληνικού Ερυ-θρού Σταυρού, όπως και αντιπρόεδρος της ΠαΣΟΝοΠ (Πανελλήνιας Συνδικαλιστικής Ομοσπονδίας Νοσηλευτικού Προσωπικού) Δυτικής Μακεδονίας.
Τη δεδομένη στιγμή, και συγκεκριμένα από τις 2-5-2019 διατελώ Προϊστάμενος της Καρδιολογικής Κλινικής του Νοσοκομείου Γρεβενών, με ενεργή συμμετοχή σε όργα-να του Νοσοκομείου (μέλος του Επιστημονικού Συμβουλίου και αναπληρωματικό μέλος του ΔΣ του Νοσοκομείου).
Είμαι παντρεμένος με τη Ζωή Μπάτσικα, αναπληρώτρια εκπαιδευτικό Ειδικής Α-γωγής στο νομό Γρεβενών, και αποκτήσαμε μια κόρη, τη Βασιλική, 9 ετών
Είναι η πρώτη φορά που ασχολούμαι με την αυτοδιοίκηση, καθώς πιστεύω ότι μέσα από την προσέγγιση και τις ιδέες του επικεφαλής του συνδυασμού μας, κύριου Πα-λάσκα Κωνσταντίνου, μπορώ και εγώ να συνεισφέρω σε μια νέα αληθινή προσέγγιση των προβλημάτων του νομού μας, όπου με σωστή ιεράρχησητων αναγκών, σοβαρό-τητα και ουσία, να πλαισιώσω τα υπόλοιπα άξια μέλη του συνδυασμού μας. Κάνουμε λοιπόν την ανατροπή και προσδοκούμε σε ένα αύριο δημιουργικό που θα δώσει την ώθηση και την ενέργεια που απαιτείται για την αναγέννηση των Γρεβενών μας.

Με τιμή,
Ποράβας Ευστράτιος
Υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος.