Ορθοδοντικός Δώρα Μπαρτζιώκα

center

Euromedica

euromedica ygeia

Νικόλαος Α. Τσιάτας: Για τα Γρεβενά που αγαπήσαμε και αγαπάμε

Τσιάτας Α.Νικόλαος: Μηχανολόγος Μηχανικός τ.ε  – Πρόεδρος Π.Ο.Α.Ε.Α. Νομού Γρεβενών και Δυτικής Μακεδονίας-Πρόεδρος συλλόγου Γρεβενιωτών Μουσικών-Μέλος του Δ.Σ του συλλόγου Κυδωνιωτών΄Ή Ενωση¨ -Υποψήφιος βουλευτής ΠΑΣΟΚ (2015)

Η τοπική αυτοδιοίκηση οφείλει να στηριχθεί κυρίως στις δυνάμεις της, στους ανθρώπους της, για να ανταποκριθεί στις προσδοκίες των πολιτών για οικονομική, κοινωνική και πολιτιστική ανάπτυξη.
Ο συνδυασμός Δήμος για όλους του υποψηφίου δημάρχου Γρεβενών Γιάννη Παπαδόπουλου βάζει ως στόχους: τη συγκράτηση του πληθυσμού στον τόπο του, τη στήριξη του τοπικού επιχειρηματία, τη βελτίωση της ποιότητας ζωής, τη δυνατότητα εύρεσης εργασίας και προοπτικής.
Διαμορφώνουμε ένα σχήμα συνεργατικό, πιο ομαδικό, που θα δουλέψει με εμπιστοσύνη. Είναι απαραίτητο να υπάρξει βελτίωση πολλών θεμάτων που αφορούν την καθημερινότητα (περιβάλλον – καθαριότητα κ.α) και ταχύτητα στην λύση των θεμάτων.
Έχοντας σημαντική και καταξιωμένη επαγγελματική διαδρομή, με πολιτική σκέψη, με ωριμότητα και τεχνοκρατική επαφή με τα ζητήματα της πόλης των Γρεβενών, των δημοτικών ενοτήτων και των τοπικών κοινοτήτων συμμετέχω στο συνδυασμό Δήμος για όλους ως υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος της Δ.Ε Δήμου Αγίου Κοσμά.
Ο αγώνας ξεκίνησε. Για τα Γρεβενά που αγαπήσαμε και αγαπάμε.

Νικόλαος Α. Τσιάτας Υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος Δ.Ε Δήμου Αγίου Κοσμά