Ορθοδοντικός Δώρα Μπαρτζιώκα

center

Euromedica

euromedica ygeia

Παναγιώτα Τσαπατσάρη: “Είμαι πολίτης του κόσμου” ΜΑΖΙ ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ

Ο Σωκράτης είχε πει: “Είμαι πολίτης του κόσμου”. Αυτή η απλή φράση σημαίνει μία σχέση αρχών μεταξύ κάθε μικρής κοινότητας και του κόσμου. Οι αρχές που επιθυμεί κανείς να διέπουν τον κόσμο μπορούν να γεννηθούν, να αναπτυχθούν και να πραγματωθούν μόνο μέσα από την συμβολή και την μέριμνα των πολιτών σε τοπικό επίπεδο. Ειδικότερα σε δύσκολες στιγμές, όπως αυτή της πρόσφατης οικονομικής κρίσης, η κάθε μία και ο κάθε ένας θέλουμε να μπορούμε να συμβάλλουμε στην λύση των τοπικών προβλημάτων έχοντας πάντα ως αναφορά τις αρχές που θα θέλαμε να ορίζουν έναν δίκαιο κόσμο.

Το όραμα αυτό αποτελεί προσωπικό σημείο αναφοράς στην επιθυμία μου να ασχοληθώ με τα κοινά του τόπου μας. Μία προσωπική συμβολή την οποία θεωρώ μέρος μιας συλλογικής προσπάθειας, οπότε εμείς ΜΑΖΙ ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ.

 

Η Παναγιώτα Τσαπατσάρη του Γρηγορίου γεννήθηκε το 1979 στην Μελβούρνη Αυστραλίας.

Ολοκλήρωσε την πρωτοβάθμια και δευτεροβάθμια εκπαίδευση στα Γρεβενά.

Αποφοίτησε από το Τεχνολογικό Πανεπιστήμιο Βικτόρια της Μελβούρνης (Victoria University of Technology), Τμήμα Οικονομικών και Νομικών Σπουδών με ειδίκευση στα Οικονομικά.

Είναι κάτοχος άδειας λογιστή- φοροτεχνικού Β’ Τάξης.

Το 2007 με 2008 εργάστηκε στο εμπορικό επιμελητήριο ως ανάδοχος του έργου Πράσινη Επιχείρηση.

Το 2012 με 2013 εργάστηκε στα Κέντρα Εξυπηρέτησης Πολιτών της ΔΕ ΔΟΤΣΙΚΟΥ του Δήμου Γρεβενών.

Από τα παιδικά της χρόνια δραστηριοποιείται στις οικογενειακές επιχειρήσεις στον χώρο της εστίασης και διασκέδασης έως και σήμερα.