Ορθοδοντικός Δώρα Μπαρτζιώκα

center

Euromedica

euromedica ygeia

Δοκοπούλου Βασιλική: Όλα ξεκινούν με διάθεση, με όρεξη, με όνειρο “Μαζί συνεχίζουμε”

Η Δοκοπούλου Βασιλική είναι υποψήφια με τον συνδυασμό «Μαζί συνεχίζουμε» του Δημοσθένη Κουπτσίδη.

«Κάθε νέα γενιά οφείλει να συμβάλλει με αύρα ανανέωσης, δημιουργίας και υπευθυνότητας στη βελτίωση του τόπου της, των υποδομών του και του μέλλοντος όλων των συμπολιτών. Όλα ξεκινούν με διάθεση, με όρεξη, με όνειρο. Από την οικογένεια μέχρι την ευρύτερη κοινωνία.»

Η Βασιλική είναι κόρη του Νικολάου Δοκόπουλου και της Μαίρης, εγγονή του Γιάννη Παπαγόρα, από τον οποίο άντλησε έμπνευση και δύναμη για την ενασχόλησή της με τα πολιτικά του τόπου της. Γεννήθηκε το 1986 στην Κοζάνη, αλλά μεγάλωσε στα Γρεβενά όπου και διαμένει έως σήμερα.

Απέκτησε τον τίτλο της στη Διοίκηση Επιχειρήσεων από το ΤΕΙ Δυτικής Μακεδονίας, και έπειτα εργάστηκε επί σειρά ετών στον ιδιωτικό τομέα των Γρεβενών, αλλά και σε προγράμματα του δημοσίου τομέα, και ως Διοικητικό Προσωπικό στα Γενικά Αρχεία του Κράτους. Θέλοντας να διευρύνει τις γνώσεις και τους ορίζοντές της, παρακολουθεί τις μεταπτυχιακές σπουδές της στο Τμήμα Διοίκησης Επιχειρήσεων (Γρεβενά) πάνω στη «Διοίκηση Επιχειρήσεων με κατεύθυνση Πληροφοριακά Συστήματα Διοίκησης».

«Στον ιδιωτικό τομέα, έχεις δυνατότητες να επηρεάσεις θετικά και να βελτιώσεις μια μικρογραφία της κοινωνίας. Στο δημόσιο τομέα, μπορείς να αφήσεις μια παρακαταθήκη, ένα έργο που θα επηρεάσει θετικά την ίδια την κοινωνία. Και ο τόπος μας σαφώς και αξίζει την προσπάθειά μας! Εύχομαι καλή επιτυχία σε όλους τους συνυποψηφίους μου, όλων των συνδυασμών, γιατί γνώμονας όλων μας είναι το καλύτερο για τα Γρεβενά και τους συμπολίτες μας. Μαζί συνεχίζουμε, λοιπόν, με τον Δημοσθένη Κουπτσίδη!»

dokopoulou v