Ορθοδοντικός Δώρα Μπαρτζιώκα

center

Euromedica

euromedica ygeia

Παρουσίαση υποψηφίων Δημοτικών Συμβούλων του Συνδυασμού «Μαζί Συνεχίζουμε»

Επτά (7) νέα ονόματα υποψηφίων Δημοτικών Συμβούλων που θα στελεχώσουν το ψηφοδέλτιο του Συνδυασμού «Μαζί Συνεχίζουμε» για τις Αυτοδιοικητικές εκλογές του Μαΐου 2019 παρουσίασε στα τοπικά ΜΜΕ το απόγευμα της Παρασκευής 1 Μαρτίου 2019 ο Υποψήφιος Δήμαρχος Γρεβενών και Επικεφαλής του Συνδυασμού «Μαζί Συνεχίζουμε» κ. Δημοσθένης Κουπτσίδης στην αίθουσα εκδηλώσεων του ξενοδοχείου «Αίγλη».

Ο Επικεφαλής του Συνδυασμού κ. Δημοσθένης Κουπτσίδης παρουσιάζοντας τους νέους υποψηφίους τόνισε μεταξύ άλλων: «ως τόπος έχουμε ανάγκη από νέες ιδέες, οράματα και ανθρώπους με γνώσεις και διάθεση για προσφορά αλλά και ανθρώπους με εμπειρία και έντονη παρουσία στην τοπική κοινωνία. Συνεχίζουμε με τα νέα παιδιά που αγαπάνε τον τόπο τους, γιατί θέλουμε την νεανική τους ορμή. Συνεχίζουμε με ανθρώπους που έχουμε συνεργασθεί στο παρελθόν. Συνεχίζουμε όλοι μαζί για το καλό των Γρεβενών, για το μέλλον των παιδιών μας». Τέλος ευχαρίστησε όλους τους φίλους του Συνδυασμού που παραβρέθηκαν στην παρουσίαση.

Υποψήφιοι Δημοτικοί Σύμβουλοι με την σειρά παρουσίασης.

  1. 1.Δοκοπούλου Βασιλική – Μεταπτυχιακή Φοιτήτρια στο Τμήμα Διοίκησης Επιχειρήσεων στα Πληροφοριακά Συστήματα στο ΤΕΙ Γρεβενών
  2. 2.Σπυροπούλου Βασιλική – Υπάλληλος ΟΤΕ
  3. 3.Μπαντόϊας Νικόλαος – Δικηγόρος
  4. 4.Γκιουλέκας Ζήσης – Αγρότης
  5. 5.Καραγκιόζης Ηρακλής – Ηλεκτρολόγος Μηχανολόγος -Ελεύθερος Επαγγελματίας
  6. 6.Κόραβος Βάϊος – Δημοσιογράφος – Ελεύθερος Επαγγελματίας
  7. 7.Χρυσής Αθανάσιος – Ξενοδόχος – Ελεύθερος Επαγγελματίας