Ορθοδοντικός Δώρα Μπαρτζιώκα

center

Euromedica

euromedica ygeia

Βάσω Σπυροπούλου : Μαζί Συνεχίζουμε, γιατί ο τόπος μας αξίζει !!!

Πιστεύοντας ότι η ειλικρίνεια , η κοινωνικότητα, το αίσθημα προσφοράς και η ανησυχία για τη δημιουργία ενός τόπου που αξίζει να παλέψει κανείς γι αυτόν, αποτελούν το εφαλτήριο για την ενασχόλησή μου με τα κοινά

ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ
Γεννήθηκε το 1971 στα Γρεβενά, όπου και διαμένει μέχρι και σήμερα. Είναι παντρεμένη με τον γυμναστή Τάκα Νικόλαο και μητέρα 2 παιδιών.
Από το 1999 εργάζεται στο Όμιλο Οργανισμού Τηλεπικοινωνιών Ελλάδος.
Είναι πτυχιούχος του τμήματος Οργάνωσης και Διοίκησης Επιχειρήσεων του Πανεπιστημίου Μακεδονίας και εκπονεί τον μεταπτυχιακό της τίτλο στον τομέα της Οργάνωσης και Διοίκησης Επιχειρήσεων βασισμένη στα Πληροφοριακά Συστήματα Διοίκησης .
Είναι κάτοχος του πτυχίου Proficiency της Αγγλικής γλώσσας .
Πιστοποιημένο μέλος του Ε.ΚΕ.ΠΙΣ, με διδακτικές ώρες στις συγκεκριμένες δομές.
Εργάστηκε ως εκπαιδεύτρια στα Κέντρα Εκπαίδευσης Ενηλίκων , στο Ινστιτούτο Επαγγελματικής Κατάρτισης Γρεβενών και στα Κέντρα Επαγγελματικής Κατάρτισης στα μαθήματα Μarketing , Management , Δημόσιες σχέσεις και Διαφήμιση.
Εργάστηκε στο Τμήμα Δοκίμων Αστυφυλάκων ως εκπαιδεύτρια στο Αστικό Δίκαιο και τις Δημόσιες Σχέσεις.
Είναι ενεργό μέλος του Οικονομικού Επιμελητηρίου Ελλάδας .
Υπήρξε Υπεύθυνη Δημοσίων Σχέσεων του Περιφερειακού Τμήματος Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού .
Διετέλεσε Έφορος εκδηλώσεων στην Πολιτιστική ΄Ενωση Εργαζομένων ΟΤΕ για 6 χρόνια , υπηρετώντας τις εθελοντικές πανελλήνιες δομές των πολιτιστικών κέντρων του ΟΤΕ, συμμετέχοντας στην οργάνωση αιμοδοσιών, δεντροφυτεύσεων, χορευτικών και χορωδιακών συναντήσεων , καθώς και διοργάνωσης συνεδρίων . Διατελεί πρόεδρος του Πολιτιστικού Κέντρου Εργαζομένων ΟΤΕ Ν. Γρεβενών , τονώνοντας με εκδηλώσεις την τοπική κοινωνία .