Ορθοδοντικός Δώρα Μπαρτζιώκα

center

Euromedica

euromedica ygeia

Φωτεινή Γκιουλέκα: «στηρίζω τον τόπο μου και αγωνίζομαι γι αυτόν».

Η Φωτεινή Γκιουλέκα γεννήθηκε το 1982, κατάγεται από το Κηπουρειό και είναι μόνιμη κάτοικος της πόλης των Γρεβενών. Προέρχεται από την γνωστή μουσική παραδοσιακή οικογένεια των Γρεβενών. Είναι απόφοιτη του 8ου Τ.Ε.Ε. Ευκλείδη Θεσσαλονίκης στον τομέα Οικονομίας και Διοίκησης, ενώ επίσης τελείωσε καθηγήτρια μουσικής της σχολής (πλήκτρα-πιάνου) και κατώτερων και ανώτερων θεωρητικών. Εργάσθηκε ως καθηγήτρια μουσικής στο Δημοτικό Ωδείο Γρεβενών από το 2009 -2012 ενω από το 2013-2019 έως και σήμερα εργάζεται στο Νέο Ωδείο Κοζάνης «Music Art» όπως και σε διάφορες υλοποιήσεις του φορέα του δήμου Γρεβενών. Επίσης συνεργάζεται και σαν εξωτερικός συνεργάτης με Παιδικούς Σταθμούς και Παιδότοπους με ειδικότητα Μουσικοκινητικής (Μουσική προπαίδεια-μουσική προσχολική αγωγή) ταυτόχρονα έως μαέστρος, διδασκαλία-διεύθυνση χορωδιών. Στον νομό μας αυτή τη στιγμή, διδάσκει και διευθύνει την Παιδική Χορωδία της Ιεράς Μητροπόλεως Γρεβενών.

 

η ιδια δηλώνει..

 

Η αγάπη μου ,το πάθος μου όπως και η ενασχόληση στον τομέα της μουσικής με έκανε να δω την διαφορετικότητα στον κόσμο . Έμαθα προσωπικά μέσω αυτού την ειλικρίνεια, την προσπάθεια, τον αγώνα και να είμαι όσο μπορώ σωστός άνθρωπος . Η μουσική είναι η διαμόρφωση του χαρακτήρα ενός ανθρώπου. Σκοπός της θετικότητας μου να είμαι υποψήφια δημοτική σύμβουλος με τον συνδυασμό «Ανατροπή Αναγέννηση για τα Γρεβενά μας» με υποψήφιο Δήμαρχο τον κ.Κώστα Παλάσκα είναι η εμπιστοσύνη και η ειλικρίνεια που εμπνέει .
Προσωπικά σαν νέα γενιά δεν φεύγω από την πόλη μου, στηρίζω τον τόπο μου και αγωνίζομαι γι αυτόν με οποιονδήποτε τρόπο. Το κυριότερο; Αγαπώ την πόλη μου όπως και όλους εσάς. Όλοι θέλουμε ένα καλύτερο τώρα και ένα καλύτερο αύριο για τον τόπο μας. Σαν άνθρωπος έχω χαρεί και έχω δυσαρεστηθεί πολλές φορές από κάποια πράγματα τα οποία θα μπορούσαν ή μπορούνε να είναι καλύτερα για τον τόπο μας .
Ακούω πολλές φορές πολλά, ειδικά κόσμο της ηλικίας μου όπου ήδη έχουν αναγκαστεί και έχουν φύγει από εδώ και δεν θέλουν καν να γυρίσουν πίσω όμως, γιατί; Υπάρχουν άνθρωποι που ζούνε μέσα στην φτώχεια και όλοι είναι μεγάλες υποσχέσεις και άλλα πολλά… λοιπόν, φτάνει να λέμε..
Η μουσική έχει ένα καλό, θα μου πείτε εσύ μουσικός τι μπορείς να κάνεις; Δεν παύει να είμαι άνθρωπος ναι και μπορώ να κάνω πολλά. Η μουσική σπάνια βγάζει ψεύτικους και υποκριτές ανθρώπους . Σκοπός μας είναι η δυνατότερη προσπάθεια της επιτυχίας μουσικά ,έτσι βλέπω και εγώ εδώ τον προσωπικό μου αγώνα για τον τόπο μου να προσπαθήσω και να πετύχω .
Εύχομαι σε όλους του υποψηφίους-ες δημοτικούς-ες συμβούλους του συνδυασμού, καλή επιτυχία γιατί όλα τα πρόσωπα είναι ένα προς ένα και επίσης στον κ Κώστα Παλάσκα υποψήφιο δήμαρχο .
Συμπολίτες μας και σ εσάς εύχομαι τις καλύτερες σκέψεις στην επιλογή σας.
Με εκτίμηση και σεβασμό.

Σας ευχαριστώ!!!
Φωτεινή Γκιουλέκα