Ορθοδοντικός Δώρα Μπαρτζιώκα

Euromedica

euromedica ygeia

Ανακοίνωση υποψηφίων δημοτικής κίνησης “Ανατροπή –Αναγέννηση” του ΚΩΣΤΑ ΠΑΛΑΣΚΑ

Η δημοτική κίνηση Ανατροπή –Αναγέννηση για τα Γρεβενά εν όψει των επερχόμενων δημοτικών εκλογών του Μαΐου ανακοινώνει τους πρώτους υποψήφιους δημοτικούς συμβούλους του συνδυασμού.

 poulios nikolaos

Πούλιος Δημ. Νικόλαος

Γεννήθηκε στις 24/09/1970.Είναι απόφοιτος του 2ου Γενικού λυκείου Γρεβενών, εργολάβος δημοσίων έργων και οικοδομικών κατασκευών και παντρεμένος με δύο ανήλικα τέκνα.

simou peristera

Σίμου Περιστέρα.

Παντρεμένη με τον Δημήτρη Παπαδημητρίου και μητέρα τριών τέκνων. Έχει πτυχίο Αγγλικής φιλολογίας από το Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης και μεταπτυχιακό δίπλωμα ειδίκευσης στην αγγλική διδασκαλία από το ΕΑΠ.

evaggeli dimitriou

Ευαγγελή Δημητριού

Γεννήθηκε στις 09-07-1975 και είναι γόνος αγροτικής οικογένειας. Διαμένει μόνιμα στα Γρεβενά με καταγωγή από το χωριό Πριόνια. Είναι παντρεμένη με τον Ιωάννη Σιαμίδη και απέκτησε 2 παιδιά, τον Νίκο και την Ελισάβετ. Σπούδασε στη ΜΤΕΝΣ Γρεβενών Νοσηλευτική και υπηρετεί στην Παθολογική Κλινική του ΓΝ Γρεβενών.Την τετραετία 2011-2015 διετέλεσε Πρόεδρος την τοπικής κοινότητας Ελάτων-Κάστρου.

ifigeneia stergioula

Ιφιγένεια Στεργιούλα

Η Ιφιγένεια είναι 24 ετών με καταγωγή από τους Φιλιππαίους και Πρόσβορο Γρεβενών. Κόρη του δικηγόρου Αχιλλέα Στεργιούλα και της εκπαιδευτικού Βασιλικής Μιχαλογιάννη. Πτυχιούχος της νομικής σχολής του ΑΠΘ και σήμερα ασκούμενη δικηγόρος.

poravas

Ποράβας Ευστράτιος

Γεννήθηκε στις 16/01/1977 είναι παντρεμένος με τη Ζωή Μπατσίκα και έχουν μια κόρη 9 ετών. Γιός του Στέργιου Ποράβα και της συνταξιούχου εκπαιδευτικού Στεργιαννής Καϊτανίδου. Σπούδασε νοσηλευτική στο Καποδιστριακό ΠανεπιστήμιοΑθηνών και σήμερα εργάζεται ως προϊστάμενος στην καρδιολογική κλινική του νοσοκομείου Γρεβενών.

mitropoulos

Αλέξης Μητρόπουλος

Γεννήθηκε το 1969 και μένει στα Γρεβενά. Είναι παντρεμένος με την Κατερίνα Χατζή και έχουν 3 παιδιά. Εργάζεται ως δάσκαλος γενικής εκπαίδευσης στο 6ο δημοτικό σχολείο Γρεβενών. 

papadopoulos grig

Γρηγόρης Παπαδόπουλος

Γεννηθείς το 1969 και παντρεμένος με την Μωυσιάδου Γιαννούλα. Έχουν τρείς γιούς και εργάζεται στο Γενικό νοσοκομείο Γρεβενών στο τμήμα χειρουργείου.

giouleka

Φωτεινή Γκιουλέκα

Γεννήθηκε το 1982. Προέρχεται από την γνωστή μουσική παραδοσιακή οικογένεια γνωστή  έως Γκιουλέκα. Αποφοίτησε στο 8ο ΤΕΕ Ευκλείδη Θεσσαλονίκης  στον τομέα οικονομία και διοίκησης και τέλειωσε Καθηγήτρια μουσικής της  σχολής πλήκτρων -πιάνου και σχολής Ανώτερων και Κατώτερων θεωρητικών

kournoutis

Νικόλαος Κουρνούτης

Συνταξιούχος, πρώην εστιάτορας .Γεννήθηκε στο χωρίο Ζιάκα το έτος 1955. Και είναι παντρεμένος με   τέσσερις κόρες.

tzatsos

Τζάτσος Μάριος

Κατάγεται από τα Γρεβενά και είναι τραγουδιστής.

rigou

Ντίνα Ρίγκου

Γεννήθηκε το 1971.Είναι παντρεμένη με τέσσερα παιδιά και εργάζεται ως κτηνοτρόφος βιολογικής εκτροφής.

zarkogiannis

Ζαρκογιάννης Χρήστος.

Γεννήθηκε στα Γρεβενά και είναι παντρεμένος με δύο παιδιά. Έχει διατελέσει 14 χρόνια οδηγός πυροσβεστικού οχήματος και άλλα 14χρόνια ως ελεύθερος επαγγελματίας.

ntagoumas

Νταγκούμας Απόστολος

Γεννήθηκε στις 15/10/1989. Πτυχιούχος λογιστικής από το ΤΕΙ Θεσσαλονίκης καθώς και πτυχιούχος από το ΤΕΙ , Εφαρμογών Πληροφορικής στη Διοίκηση και στην Οικονομία Γρεβενών.

mpolis

Μπόλης Δημήτριος

Γεννήθηκε στη Λάβδα Γρεβενών. Είναι παντρεμένος με την εκπαιδευτικό Μαρίνα Τσιάλτα και έχει δύο παιδιά , τον Στέργιο και την Ευγενία. Σπούδασε στο Τ.Ε.Φ.Α.Α. του Αριστοτέλειου πανεπιστήμιου Θεσσαλονίκης από το 1985 έως και το 1989. Διορίστηκε στην εκπαίδευση το 2008. Πρόεδρος του Πολιτιστικού Συλλόγου Λάβδας από το 2008 έως και το 2018 και νυν Γραμματέας. Μέλος των Μανιταρόφιλων Ελλάδος. Ιδρυτής του ‘’Μουσείου Μανιταριών Λάβδας’’. Πρόεδρος της Ένωσης Λειτουργών Μέσης Εκπαίδευσης Γρεβενών σε δύο συνεχείς θητείες, 2016-17 και 2017-18.

vouvala

Βουβαλά Ελένη

Γεννήθηκε το 1959 είναι μητέρα τριών παιδιών και δραστηριοποιείται ως ελεύθερος επαγγελματίας   εδώ και τριάντα πέντε χρόνια.

klimantou

Κλημάντου Μαρία

Είναι παντρεμένη με τον Νικόλαο Εμμανουηλίδη, απόφοιτος νοσηλευτικής σχολής και τα 15 τελευταία χρόνια δουλεύει σαν βοηθός λογιστή .

koutsaliari

Κουτσαλιάρη Αθανασία

Γεννήθηκε το 1969, ζει στα Γρεβενά και είναι μητέρα δυο παιδιών. Εργάζεται στο Γενικό Νοσοκομείο Γρεβενών ως νοσηλεύτρια στην Καρδιολογική κλινική. 

Δείτε ακόμα