Ορθοδοντικός Δώρα Μπαρτζιώκα

center

Euromedica

euromedica ygeia

ΠΟΡΕΙΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ -ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΑΣΑΠΙΔΗΣ: ΜΠΑΣΔΕΚΗΣ ΜΙΛΤΙΑΔΗΣ ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ Π.Ε. ΓΡΕΒΕΝΩΝ

Αγαπητοί Συμπολίτες,
Αποτελεί ιδιαίτερη τιμή για εμένα το κάλεσμα του Περιφερειάρχη Γιώργου Κασαπίδη να συστρατευθώ μαζί του στις προσέχεις περιφερειακές εκλογές. Κοινή μας επιδίωξη η εκμετάλλευση των μοναδικών συγκριτικών πλεονεκτημάτων της περιοχής μας, η αξιοποίηση του ανθρώπινου δυναμικού, η ανάδειξη της πολιτισμικής μας κληρονομίας, η προώθηση των τοπικών προϊόντων μας, η προσέλκυση επενδύσεων και η δημιουργία νέων θέσεων εργασίας. Η δραστική μείωση της ανεργίας, η βελτίωση της ποιότητας ζωής μας, η εξυπηρέτηση του πολίτη και η ενίσχυση της κοινωνικής συνοχής αποτελούν τους βασικούς στόχους της Πορείας Δημιουργίας για ένα καλύτερο αύριο για την Περιφερειακή ενότητα των Γρεβενών.
Λίγα λόγια για εμένα: Γεννήθηκα το 1978 στην Λάρισα. Μεγάλωσα στα Γρεβενά, όπου και ολοκλήρωσα τις εγκύκλιες σπουδές μου. Φοίτησα στο Oxford Brookes University και στο Δημοκρίτειο Πανεπιστήμιο Θράκης. Είμαι Διπλωματούχος Πολιτικός Μηχανικός και από το 2006 εργάζομαι στον ιδιωτικό τομέα, σε μεγάλα δημόσια και ιδιωτικά έργα, στην Ελλάδα και στο εξωτερικό. Παράλληλα διατηρώ τεχνικό γραφείο στα Γρεβενά.
Διετέλεσα Αντιπρόεδρος και μέλος του Διοικητικού συμβουλίου του Γενικού Νοσοκομείου Γρεβενών, εκλεγμένο μέλος της Αντιπροσωπείας Δυτικής Μακεδονίας του Τεχνικού Επιμελητήριου Ελλάδος(ΤΕΕ), καθώς επίσης και μέλος Δ.Σ. σε διάφορους αθλητικούς συλλόγους. Είμαι παντρεμένος με την Ελευθερία Παπούλια και κατοικώ στα Γρεβενά.