Ορθοδοντικός Δώρα Μπαρτζιώκα

center

Euromedica

euromedica ygeia

ΠΑΝ.Σ.Ε.Κ.Τ.Ε.: ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΠΡΟΣ ΥΠΟΥΡΓΟΥΣ

ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΕΣΤΙΑΤΟΡΙΩΝ –
ΚΑΦΕΤΕΡΙΩΝ
ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΩΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ ΚΑΙ
ΣΥΝΑΦΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΩΝ ΕΛΛΑΔΑΣ
<<ΠΑΝ.Σ.Ε.Κ.Τ.Ε.>>

Αγαπητοί Συνάδελφοι,

Μετά τις χιλιάδες διαμαρτυρίες συναδέλφων για την αποτυχία ένταξης, στη ρύθμιση των 72 δόσεων και στην επαναφορά στην ρύθμιση των 120 δόσεων, σας κοινοποιούμε το 2ο έγγραφο διαμαρτυρίας με αρ. πρωτ. 1179/20-10-2023, που εστάλη στον Υφυπουργό Οικονομικών κο Θεοχάρη με κοινοποίηση στον Υπουργό Οικονομικών κο Χατζηδάκη και Υπουργό Εργασίας Γεωργιάδης.

«…..

                                                                                                               Προς:

                                                                                                               τον Αξιότιμο Υφυπουργό Οικονομικών,

Κοιν:                                                                                                       κο Θεοχάρη Χάρη

  1. Προς τον αξιότιμο Υπουργό Οικονομικών κο Χατζηδάκη
  2. Προς τον αξιότιμο Υπουργό Εργασίας κο Γεωργιάδη           

ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑΣ

Αξιότιμε κε Υπουργέ,

Με επανειλημμένες ενέργειές μας και συγκεκριμένα με την αρθ. πρωτ. 1152/19-07-2023, σας επισημάναμε την αδυναμία των χιλιάδων μικρών και πολύ μικρών επιχειρήσεων της ΕΣΤΙΑΣΗΣ να ανταποκριθούν στους όρους των ρυθμίσεων.

Σας είναι γνωστό ότι οι περισσότερες επιχειρήσεις μας έχουν οφειλές στην εφορία και τα ασφαλιστικά ταμεία, κάτι που προκαλεί σημαντική τρύπα στα κρατικά έσοδα. Η τελευταία έρευνα που πραγματοποιήθηκε από την εταιρία συμβούλων “VNETRINO ΙΚΕ” αποτυπώνει την τραγικότητα της κατάστασης, ειδικά στο πεδίο παροχής υπηρεσιών με 64,32% οφειλές στα ασφαλιστικά ταμεία και 62,16% στην εφορία.

Κε Υφυπουργέ, παράκληση να ανταποκριθείτε σε άμεση λύση του προβλήματός μας, με μια νέα γενναία ρύθμιση των 100 ή 120 δόσεων, διότι οι προηγούμενες ρυθμίσεις αποδείχτηκαν αναποτελεσματικές για την μεγαλύτερη μερίδα των επιχειρήσεών μας.   ………..»

Για το Δ.Σ.

Ο Πρόεδρος

Τσαπατσάρης Γρηγόριος