Ορθοδοντικός Δώρα Μπαρτζιώκα

center

Euromedica

euromedica ygeia

Επαναπροκήρυξη χορήγησης 34 νέων αδειών παραγωγού πωλητή υπαίθριου πλανοδίου εμπορίου

Η Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας προβαίνει στην παράταση της επαναπροκήρυξης χορήγησης 34 νέων αδειών παραγωγού πωλητή υπαίθριου πλανοδίου εμπορίου, λόγω καθυστερημένης ενεργοποίησης ηλεκτρονικής πλατφόρμας υποβολής αιτήσεων των παραγωγών στο Ο.Σ.Δ.Ε.

Οι αιτήσεις θα υποβάλλονται από τις 23/06/2023 και ώρα 00:01 έως και τις 12/07/2023 και ώρα 23:59, στην ηλεκτρονική διεύθυνση του Πληροφοριακού Συστήματος για το υπαίθριο εμπόριο openmarket.mindev.gov.gr, όπου ο ενδιαφερόμενος εισέρχεται με τους κωδικούς taxisnet.

Στην αίτηση πρέπει να επισυνάπτονται όλα τα απαιτούμενα, από την επαναπροκήρυξη, δικαιολογητικά.

Η αίτηση υποβάλλεται αποκλειστικά με ευθύνη του αιτούντος και η αρμόδια Υπηρεσία δεν δύναται να παρέχει καμία διευκρίνιση για την συμπλήρωσή της.

Οδηγίες, σχετικά με τον τρόπο υποβολής των αιτήσεων, παρέχονται στο εγχειρίδιο εφαρμογής της ηλεκτρονικής πλατφόρμας openmarket, στην οποία υποβάλλεται η αίτηση.

Στην ιστοσελίδα της Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας και στην  ηλεκτρονική διεύθυνση:  https://www.pdm.gov.gr/i-pdm-provainei-stin-stin-paratasi-tis-epanaprokiryxis-chorigisis-34-neon-adeion-paragogoy-politi-ypaithrioy-planodioy-emporioy/

Κατεβάστε την αίτηση για νέες παραγωγικές άδειες