Ορθοδοντικός Δώρα Μπαρτζιώκα

center

Euromedica

euromedica ygeia

Επιστολή του πατέρα που φέρεται να αλληλοπυροβολήθηκε με τον γιό του

«H παραποίηση  των προσωπικών και οικογενειακών δεδομένων,  ενός στιγμιαίου και επιπολαίου σφάλματος  ενός δεκαεπτάχρονου ανηλίκου ο οποίος απέτυχε,  προ μηνός στις πανελλήνιες  εξετάσεις , αντίθετα με τις προσδοκίες του ,έδωσε και πάλι λαβή γεγονότων –σεναρίων κανιβαλισμού σε αυτούς που συνήθισαν να λειτουργούν με την λογική των ποδιών ή των ονύχων κοράκων κατασπάραξης των ανθρωπίνων αξιοπρεπειών ….

 

Σε αποκατάσταση της  όλης αλήθειας  παραθέτω τα παρακάτω  τα οποία  και δεν επιδέχονται αμφισβήτηση από κανένα . Την  29η   7ου 2014 και ώρα 20,30 ο δεκαεπτάχρονος, ανήλικος  ευρισκόμενος στο κτήμα της οικογένειας , δασώδης έκταση 10 στρεμμάτων ,που είναι και η μόνιμος κατοικία του ,την ώρα που εγώ κοιμόμουν , πήρε το φλόμπερ ( όπλο για σπουργίτες ) με δύο σφαιρίδια και  πυροβόλησε στον αέρα.  Η μητέρα του  μόλις τον είδε θύμωσε, τον μάλωσε και του είπε να αφήσει το όπλο . Δυστυχώς δεν υπάκουσε και ειδοποίησε  η μητέρα του ,προς συμμόρφωση και για παιδαγω γικούς λόγους   την αστυνομία  η  οποία ήλθε άμεσα .Τα  σκάγια του σφαιριδίου ,την ώρα που πυροβολούσε και συγχρόνως τον μάλωνε η μητέρα του  κτύπησαν ένα τζάμι  από το σπιτάκι του κήπου και ο δεκαεπτάχρονος τραυματίστηκε . Από το θόρυβο του σπασμένου υαλοπίνακα , διαστάσεων 1μ .χ 1 μ. ξύπνησα και τρομαγμένος βγήκα έξω ,όπου ένα κομμάτι γυαλί  μου έκανε μια μικρή αμυχή .Οι  αστυνομικοί , λόγω του φλόμπερ (…όπλο ) και του μικροτραυματισμού , μας  πήρε κατάθεση  κατάσχεσε  το φλόμπερ, πήρε τα νόμιμα , με άδειες κατοχής  κυνηγετικά όπλα προς εξέταση. Έλαβε  γνώση ο κ. Εισαγγελέας και μετά την παρουσίαση πατέρα και γιού  μας άφησε ελεύθερους και επιστρέψαμε σπίτι μας  . Αυτή η μικρή οικογενειακή περιπέτεια μας ,είχε αυτήν την …. ΑΝΘΡΩΠΙΝΗ συμπαράσταση σας .  ΕΥΓΕ  και σας ευχαριστώ .»

 

 

                                                                          Ο ΠΑΤΕΡΑΣ

 

Σχόλιο του greveniotis.gr

Εμείς καταγράψαμε το συμβάν χωρίς να αναφέρουμε πουθενά ονόματα όπως επίσης δημοσιεύσαμε και το επίσημο δελτίο τύπου της Αστυνομίας