Ορθοδοντικός Δώρα Μπαρτζιώκα

center

Euromedica

euromedica ygeia

Συνάντηση Ευφροσύνης Ντιό με τα Επιμελητήρια της Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας

Συνάντηση με τα Επιμελητήρια της Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας πραγματοποίησε την Τετάρτη 14 Σεπτεμβρίου 2022, η Αντιπεριφερειάρχης Πράσινου Μετασχηματισμού, Επιχειρηματικότητας και Μεταφορών, Ευφροσύνη Ντιό.

                Στη συνάντηση παραβρέθηκαν ο πρόεδρος του επιμελητηρίου Κοζάνης, κ. Μητλιάγκας Γιάννης, οπρόεδρος του επιμελητηρίου Γρεβενών, κ. Ράμμος Νίκος, , οπρόεδρος του επιμελητηρίου Φλώρινας κ. Σαπαλίδης Σάββας, ο πρόεδρος τους επιμελητηρίου Καστοριάς, κ. Καραταγλίδης Χαράλαμπος καθώς και ο υπεύθυνος ΓΕΜΗ και εξυπηρέτησης επιχειρήσεων, κ. Χλιάπας Μιχάλης.

Σκοπός της συνάντησης ήτανμια πρώτη συζήτηση μεταξύ των επιμελητηρίων και της Περιφερειακής Αρχήςμε τελικό στόχο την κατάρτιση του προγράμματος ενίσχυσης Επιχειρηματικών Δράσεων για το έτος 2023.

Στο αμέσως επόμενο χρονικό διάστημα, η Αντιπεριφερειάρχης θα πραγματοποιήσει επισκέψεις στο κάθε επιμελητήριο ώστε να συζητηθούντα προβλήματα που ανέκυψαν την προηγούμενου χρονιά και να βρεθεί από κοινού ο καλύτερος τρόπος συμμετοχής των επιχειρήσεων της Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας στις επερχόμενες εκθέσεις και επιχειρηματικές δράσεις.