Ορθοδοντικός Δώρα Μπαρτζιώκα

Euromedica

euromedica ygeia

Συνάντηση εργασίας της Αντιπεριφερειάρχη, Ευφροσύνης Ντιό με τους προέδρους των Επιμελητήριων της Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας.

Με τους προέδρους των Επιμελητηρίων της Π.Δ.Μ συναντήθηκε σήμερα Πέμπτη 9 Δεκεμβρίου 2021 η Αντιπεριφερειάρχης Πράσινου Μετασχηματισμού, Επιχειρηματικότητας και Μεταφορών Ευφροσύνη Ντιό στην αίθουσα συσκέψεων του 2ο ορόφου του κτηρίου της περιφέρειας στη ΖΕΠ Κοζάνης.
Στη συνάντηση παραβρέθηκαν από το επιμελητήριο Κοζάνης, ο πρόεδρος κ. Γιάννης Μητλιάγκας, από το επιμελητήριο Γρεβενών ο πρόεδρος κ. Νίκος Ράμμος, από το επιμελητήριο Φλώρινας κ. Σάββας Σαπαλίδης και μέσω τηλεδιάσκεψης, ο πρόεδρος του επιμελητηρίου Καστοριάς κ. Χαράλαμπος Καραταγλίδης καθώς και ο υπεύθυνος ΓΕΜΗ και εξυπηρέτησης επιχειρήσεων κ. Μιχάλης Χλιάπας και το μέλος του ΕΒΕ Κοζάνης κ. Ευθύμιος Χασιώτης.
Σκοπός της συνάντησης ήταν αφενός η γνωριμία της κ. Ντιό ως αρμόδια αντιπεριφερειάρχης επιχειρηματικότητας με τους προέδρους των επιμελητηρίων και αφετέρου η κατάρτιση του προγράμματος ενίσχυσης Επιχειρηματικών Δράσεων για το έτος 2022.
Στο επόμενο χρονικό διάστημα η αντιπεριφερειάρχης θα πραγματοποιήσει επισκέψεις σε κάθε επιμελητήριο ώστε να συζητηθούν αναλυτικά όλα τα θέματα που αφορούν στην επιχειρηματικότητα.

Δείτε ακόμα