Ορθοδοντικός Δώρα Μπαρτζιώκα

center

Euromedica

euromedica ygeia

Συναισθηματικά φορτισμένο το κλίμα στη δική με την υπόθεση του αδικοχαμένου Στάθη, που βρήκε τραγικό θάνατο από επίθεση ροτβαιλερ το Πάσχα του 2016

Ξεκίνησε σήμερα, Τρίτη 22/6/2021, στο Τριμελές Πλημμελειοδικείο Κοζάνης η υπόθεση με τον αδικοχαμένο, 5χρονο – τότε – Στάθη, που βρήκε φρικτό θάνατο από την επίθεση των ροτβάιλερ, το Πάσχα του 2016, σε μια υπόθεση που συγκλόνισε το πανελλήνιο. H ακροαματική διαδικασία (του ποινικού σκέλους της υπόθεσης) ξεκίνησε με την κατάθεση της μητέρας, η οποία λόγω συναισθηματικής φόρτισης, αναγκάστηκε να διακόψει και να συνεχίσει μετά από κάποια ώρα. Κατηγορούμενοι για το αδίκημα της ανθρωποκτονίας εξ αμελείας είναι  ο ιδιοκτήτης των ροτβάιλερ κι η σύζυγός του. Ανάμεσα στα όσα ανέφερε σε δηλώσεις του ο δικηγόρος της μητέρας του Στάθη, κ. Ζήσης Βρίκος είναι και το ακόλουθο απόσπασμα: “Πριν ένα μήνα έγινε η εκταφή του Στάθη. Όποια και να είναι η απόφαση του δικαστηρίου σίγουρα λίγα μπορεί να προσφέρει ως βάλσαμο σ’ αυτή την μητέρα, σίγουρα όμως μπορεί να λειτουργήσει αποτρεπτικά σε οποιονδήποτε θεωρεί ότι μπορεί να έχει χωρίς όρους και προϋποθέσεις σκύλους στο σπίτι του” .

ο κ. N. Bασιλειάδης, ένας εκ των συνηγόρων των κατηγορουμένων, δήλωσε, μεταξύ άλλων:  “Γι’ αυτό το τραγικό δυστύχημα πρέπει να πληρώσουν αυτοί που φταίνε πραγματικά. Το γεγονός της επίθεσης δεν αμφισβητείται από κανέναν. Εμείς ισχυριζόμαστε, με βάση την ιατροδικαστική έκθεση, ότι ο θάνατος οφείλεται στις ιατρικές πλημμέλειες. Για εμάς άλλοι θα έπρεπε να κάθονται στο σκαμνί του κατηγορουμένου”.
 
πηγη: kozan.gr