Ορθοδοντικός Δώρα Μπαρτζιώκα

Euromedica

euromedica ygeia

ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΗ ΕΡΕΥΝΑ ΤΗΣ ΔΙΑΔΥΜΑ ΑΕ

Σε εξέλιξη βρίσκεται η τηλεφωνική έρευνα της ΔΙΑΔΥΜΑ και στις τέσσερις Π.Ε. της Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας, προκειμένου να καταγραφούν οι συνήθειες και οι τάσεις των κατοίκων σε θέματα διαχείρισης μικροποσοτήτων επικίνδυνων αποβλήτων, που υπάρχουν σχεδόν σε κάθε σπίτι (πχ. καθαριστικά, χρώματα, μπαταρίες, φάρμακα κτλ).
Ευχαριστούμε όλους τους κατοίκους που έχουν ήδη απαντήσει το ερωτηματολόγιο και παρακαλούμε αυτούς που θα επιλεχθούν τυχαία τις επόμενες μέρες, να αφιερώσουν λίγο από τον χρόνο τους, για να γίνει καλύτερος ο σχεδιασμός του συστήματος διαχείρισης αυτών των αποβλήτων. Η συνεισφορά σας είναι σημαντική.
Επίσης, το ερωτηματολόγιο είναι αναρτημένο στον παρακάτω σύνδεσμο https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSfBEJy12UTS5YjIpe03FPFrEOVW5QIZ932eULqoB2HC6LfLVA/viewform?usp=sf_link,  στο site της ΔΙΑΔΥΜΑ ( https://diadyma.gr  / ΝΕΑ – ΕΡΕΥΝΕΣ ΚΟΙΝΟΥ), αλλά και στη σελίδα μας στο Facebook (https://www.facebook.com/diadyma) και όσοι επιθυμούν μπορούν να το συμπληρώσουν ηλεκτρονικά.

Δείτε ακόμα