Ορθοδοντικός Δώρα Μπαρτζιώκα

center

Euromedica

euromedica ygeia

Αποχαιρετιστήρια Επιστολή Γενικού Περιφερειακού Αστυνομικού Διευθυντή Δυτικής Μακεδονίας, Υποστράτηγου ε.ο.θ. Θεόδωρου Κεραμά

Έπειτα από 34 χρόνια υπηρεσίας στο Σώμα της Ελληνικής Αστυνομίας, με απόφαση του Ανωτάτου Συμβουλίου Κρίσεων, αποστρατεύομαι με τον βαθμό του Υποστρατήγου και αποχωρώ από την θέση του Γενικού Περιφερειακού Αστυνομικού Διευθυντή Δυτικής Μακεδονίας και από την Ελληνική Αστυνομία.

Καθ’ όλη τη διάρκεια της μακρόχρονης πορείας μου παρέμεινα προσηλωμένος στις αρχές και τις αξίες μου και είχα πάντοτε ως κυρίαρχο στόχο την προσφορά στους πολίτες με ταυτόχρονη ανάδειξη του ανθρώπινου προσώπου της Αστυνομίας.

Νιώθω την ανάγκη να ευχαριστήσω και να συγχαρώ όλο το προσωπικό, ανεξαρτήτως βαθμού και θέσεως, των Διευθύνσεων Αστυνομίας Γρεβενών, Καστοριάς, Κοζάνης και Φλώρινας, αλλά και τους συνεργάτες μου του Επιτελείου της ΓΕ.Π.Α.Δ Δυτικής Μακεδονίας, για την άψογη συνεργασία, την εργατικότητα και τον επαγγελματισμό που επέδειξαν διαχρονικά. Αντιμετωπίσαμε πρωτόγνωρες καταστάσεις. Με αυταπάρνηση και διάθεση για προσφορά – και εν μέσω της πανδημίας του κορωνοϊού – διατήρησαν την περιοχή της Δυτικής Μακεδονίας, ως μία από τις ασφαλέστερες περιοχές της Ελλάδας, συμβάλλοντας ταυτόχρονα τα μέγιστα στην προστασία της δημόσιας υγείας των πολιτών.

Εύχομαι σε όλους τους συναδέλφους μου, να είναι πρώτα απ’ όλα υγιείς και να συνεχίσουν να προσφέρουν, με την ίδια διάθεση και ζήλο στους πολίτες της Δυτικής Μακεδονίας, διατηρώντας σε υψηλό επίπεδο το αίσθημα ασφάλειας που επικρατεί στην περιοχή.

Επιπρόσθετα, θα ήθελα να ευχαριστήσω όλες τις θρησκευτικές, πολιτικές, στρατιωτικές, δικαστικές και λοιπές Αρχές της Δυτικής Μακεδονίας, για την ουσιαστική συνεργασία και την συμπαράστασή τους, όπως επίσης και τους εκπροσώπους των Μ.Μ.Ε. για τη σύμπραξή τους στην ανάπτυξη σχέσης εμπιστοσύνης με τους πολίτες.

Αποχωρώ ικανοποιημένος έχοντας ήσυχη τη συνείδησή μου, ότι ανταποκρίθηκα όσο το δυνατόν περισσότερο στις ανάγκες των πολιτών της Δυτικής Μακεδονίας και έχοντας εκπληρώσει σε μεγάλο βαθμό τους στόχους μου.

Τέλος, θα ήθελα να ευχαριστήσω δημόσια, ως μια ελάχιστη αναγνώριση προσφοράς, την σύζυγό μου, που μου συμπαραστάθηκε και με στήριξε όλα αυτά τα χρόνια της πορείας μου στο Σώμα της Ελληνικής Αστυνομίας, καθώς και τους δύο γιους μου, που χωρίς την κατανόηση και συμπαράστασή τους δεν θα είχα καταφέρει τόσα. Επιπρόσθετα, θα ήθελα να τους ευχηθώ καλή σταδιοδρομία στην πορεία τους ως Αξιωματικοί της Ελληνικής Αστυνομίας.

Σας ευχαριστώ όλους από καρδιάς.

Κοζάνη, 16-02-2020

Θεόδωρος Κεραμάς
Υποστράτηγος ε.ο.θ.