Ορθοδοντικός Δώρα Μπαρτζιώκα

center

Euromedica

euromedica ygeia

Συν διαμόρφωση του ετήσιου σχεδίου για την συμμετοχή της Π.Δ.Μ σε κλαδικές εκθέσεις

Η Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας και ο Αντιπεριφερειάρχης Επιχειρηματικής Ανάπτυξης κ. Γιώργος Βαβλιάρας καλεί τα επιμελητήρια της Περιφέρειας να συμμετάσχουν στη συν διαμόρφωση του ετήσιου σχεδίου για την συμμετοχή της Π.Δ.Μ σε κλαδικές εκθέσεις για το έτος 2021.

Η Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας και ο αρμόδιος Αντιπεριφερειάρχης Επιχειρηματικής Ανάπτυξης κ. Γιώργος Βαβλιάρας καλεί τα επιμελητήρια Κοζάνης, Καστοριάς, Γρεβενών και Φλώρινας να συμμετάσχουν στη συν διαμόρφωση του ετήσιου σχεδίου για την συμμετοχή της Π.Δ.Μ σε κλαδικές εκθέσεις για το έτος 2021.
Έχοντας υπόψιν το ρευστό περιβάλλον στο οποίο βρισκόμαστε εξαιτίας της πανδημίας αλλά και λαμβάνοντας υπόψιν την σημασία ενός έγκαιρου σχεδιασμού, η αντιπεριφέρεια επιχειρηματικής ανάπτυξης καλεί τους αρμόδιους φορείς να προτείνουν και να εκδηλώσουν το ενδιαφέρον των μελών τους για την συμμετοχή σε κλαδικές εκθέσεις.
Παράλληλα προτρέπουμε τους φορείς να προτείνουν και εναλλακτικές δράσεις προβολής των προϊόντων και των επιχειρήσεων της περιοχής μέσω της ψηφιακής τεχνολογίας.
Σκοπός της Περιφέρειας είναι να συμμετάσχει σε εκθέσεις για τις οποίες υπάρχει ενδιαφέρον από πλευράς των επιχειρήσεων της Π.Δ.Μ και για αυτό τον λόγο απευθύνεται στα επιμελητήρια της περιφέρειας ώστε να καταρτιστεί όσο το δυνατόν καλύτερα ο εν λόγω σχεδιασμός.