Ορθοδοντικός Δώρα Μπαρτζιώκα

center

Euromedica

euromedica ygeia

ΠΕΔ Δ. Μακεδονίας: Τα αποτελέσματα των Εκλογών -Δηλώσεις (video)

Μετά την εκλογική διαδικασία, που πραγματοποιήθηκε το πρωί της Κυριακής 10/11, στο πλαίσιο της Γενικής Συνέλευσης της ΠΕΔ Δ. Μακεδονίας, που πραγματοποιήθηκε στο Κοβεντάρειο στην Κοζάνη, προέκυψαν τα ακόλουθα αποτελέσματα:

– Ο Συνδυασμός «Ισχυρή Δυτική Μακεδονία», που στηρίζει τον Χ. Ζευκλή, έλαβε 40 ψήφους

– Συνδυασμός «Ενότητα Δ. Μακεδονίας», που στηρίζει τον Γ. Δασταμάνη, έλαβε 31 ψήφους
– Συνυασμός «Λαϊκή Συσπείρωση» 4

Ο Πρόεδρος της Εφορευτικής Επιτροπής, για τις εκλογές στην ΠΕΔ Δ. Μακεδονίας, Δ. Κουπτσίδης, σχολιάζει τα αποτελέσματα και την κλήρωση της 1 έδρας, πoυ έφερε ισορροπία 4-4 έδρες για τους δύο συνδυασμούς Ζευκλή – Δασταμάνη.

 

Οι δύο υποψήφιοι για την Προεδρία της ΠΕΔ Δ. Μακεδονίας, Ζευκλής – Δασταμάνης, σχολιάζουν τα αποτελέσματα των διαδικασιών στη Γ.Σ. της ΠΕΔ Δ. Μακεδονίας

Με βάση τα αποτελέσματα αυτοί είναι οι 8 δημοτικοί σύμβουλοι, που εκλέγονται στο Δ.Σ. της ΠΕΔ Δ. Μακεδονίας και θα πλαισιώσουν τους 13 Δημάρχους, ώστε όλοι μαζί να απαρτίζουν το 21μελες Δ.Σ., το οποίο και θα κληθεί, σε νέα ημερομηνία, να εκλέξει το νέο πρόεδρο της ΠΕΔ Δ. Μακεδονίας.

1. Κυριάκος Μιχαηλίδης (Ο πρώτος σε ψήφους Κ. Μιχαηλίδης θα είναι κι αυτός που θα συγκαλέσει, εντός 10ημερου, τη συνεδρίαση του Δ.Σ. της ΠΕΔ Δ. Μακεδονίας για την εκλογή του νέου προέδρου και των υπολοίπων οργάνων.

2. Δημήτρης Καραστέργιος

3. Ζιμπιλίδης Αλέξανδρος

4. Ευστάθιος Βασιλειάδης

5. Λευτέρης Ιωαννίδης

6. Ιωάννης Καραβασίλης

7. Δημήτρης Ηλιάδης

8. Παναγιώτης Βακόπουλος

** H Eλπίδα Κουμτζίδου, αν και συγκέντρωσε τον ίδιο αριθμό σε ψήφους (26) με τους Ευστάθιο Βασιλειάδη & Ζιμπιλίδη Αλέξανδρο, κατόπιν κλήρωσης ανακηρύχθηκε 1η επιλαχούσα

Επίσης αυτοί είναι οι 5 που εκλέγονται στην ΚΕΔΕ, οι οποίοι, επίσης, θα πλαισιώσουν τους 13 δημάρχους, ώστε αυτοί οι 18 στο σύνολο, να εκπροσωπήσουν την Περιφέρεια Δ. Μακεδονίας στην Γενική Συνέλευση της ΚΕΔΕ

  1. Ευάγγελος Σημανδράκος (πρώτος σε ψήφους)

2. Kώστας Κυριακιδης

3. Μηταλίδης Κιμων

4. Δημήτρης Κοσμίδης

5. Στέφανος Μπίρος

Βίντεο με την κλήρωση της 1 έδρας, για τη διαδικασία των εκλογών στην ΠΕΔ . Από την κλήρωση που έγινε την έδρα πήρε ο συνδυασμός «Ενότητα Δ. Μακεδονίας», που στηρίζει τον Γ. Δασταμάνη:

 

δηλωσεις του Δημήτρη Καραστεργιου 

 https://www.facebook.com/dimitris.vakratsas/videos/2777092638976457/

πηγη: http://kozan.gr/