Ορθοδοντικός Δώρα Μπαρτζιώκα

Euromedica

euromedica ygeia

Η Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας στη Διεθνή Έκθεση Τουρισμού “TTG TRAVEL EXPERIENCE 2019” στο Ρίμινι Ιταλίας

Η Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας συμμετείχε στη διεθνή επαγγελματική έκθεση “TTG TRAVEL EXPERIENCE 2019” από 09 έως 11 Οκτωβρίου 2019 στο Ρίμινι της Ιταλίας ως συνεκθέτης του Ελληνικού Οργανισμού Τουρισμού (ΕΟΤ), στο περίπτερο C, stand 145-176.
Την Περιφέρεια εκπροσώπησε στην έκθεση ο Περιφερειακός Σύμβουλος κ. Στέργιος Κιάνας.
Κατά τη διάρκεια της έκθεσης, τα μέλη της αποστολής της Περιφέρειας πραγματοποίησαν σημαντικό αριθμό επαφών με επαγγελματίες του τουρισμού, tour operators, ταξιδιωτικούς πράκτορες, δημοσιογράφους τουρισμού και bloggers από την Ιταλία καθώς και με το ιταλικό και διεθνές κοινό της έκθεσης, προβάλλοντας τα ανταγωνιστικά πλεονεκτήματα της Δυτικής Μακεδονίας και των επιμέρους προορισμών της για διακοπές όλες τις εποχές του χρόνου.
Οι εκθέτες και οι επισκέπτες της έκθεσης ενθουσιάστηκαν από την ποιότητα και τη γεύση των ιδιαίτερων προϊόντων της Δυτικής Μακεδονίας που είχαν την ευκαιρία να δοκιμάσουν.
Με δεδομένη τη σταδιακή μεταστροφή μεγάλου τμήματος της Ιταλικής αγοράς που αναζητά νέους προορισμούς και εμπειρίες έξω από τα τετριμμένα, η Δυτική Μακεδονία μπορεί να καταστεί ένας αξιόλογος προορισμός για τους επιχειρηματίες του ιταλικού εξαγωγικού τουριστικού τομέα.
Σε αυτό το πλαίσιο αρκετές επιχειρήσεις που δραστηριοποιούνται στη ιταλική αγορά έδειξαν έντονο ενδιαφέρον να επισκεφθούν και να γνωρίσουν τη Δυτική Μακεδονία ώστε στη συνέχεια να την εντάξουν στα τουριστικά πακέτα τους.
Σε συνάντηση που πραγματοποιήθηκε με τη Διευθύντρια του Γραφείου ΕΟΤ Ιταλίας κα. Κυριακή Μπουλασίδου, συμφωνήθηκε η έναρξη συνεργασίας για την προβολή της Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας στην ιταλική τουριστική αγορά με ενέργειες προβολής και μάρκετινγκ, μεταξύ των οποίων και η υλοποίηση ταξιδιών εξοικείωσης για τουριστικούς πράκτορες και δημοσιογράφους του τουρισμού (fam/press trips) εντός του πρώτου εξαμήνου του 2020.

Δείτε ακόμα