Ορθοδοντικός Δώρα Μπαρτζιώκα

center

Euromedica

euromedica ygeia

Παύθηκε πριν καλά αναλάβει καθήκοντα διοικητή της 3ης Υγειονομικής Περιφέρειας ο Γ. Τοπαλίδης.

Πριν καλά καλά αναλάβει καθήκοντα διοικητή της 3ης Υγειονομικής Περιφέρειας παύθηκε με απόφαση του υπ. Υγείας.

Στη διαδικασία ελέγχου των τίτλων σπουδών των προτεινόμενων για τις θέσεις των Διοικητών των Υγειονομικών Περιφερειών, ώστε να κατατεθούν στην αρμόδια Επιτροπή Κοινωνικών Υποθέσεων της Βουλής, διαπιστώθηκε ότι ένας εξ’ αυτών δεν διαθέτει το διδακτορικό δίπλωμα που δήλωσε στο βιογραφικό που κατέθεσε στο Υπουργείο Υγείας.

Πάντως αν και ο συγκεκριμένος τίτλος σπουδών δεν αποτελεί προαπαιτούμενο της κάλυψης της θέσης, ο Υπουργός Υγείας Βασίλης Κικίλιας παύει τον κ. Γεώργιο Τοπαλίδη από τη θέση του προτεινόμενου Διοικητή της 3ης ΥΠΕ.

Τις επόμενες ημέρες αναμένεται ο υπουργός Υγείας να προτείνει νέο πρόσωπο ώστε να αναλάβει καθήκοντα στην 3η Υγειονομική Περιφέρεια.

kozan.gr

Πηγές είδησης Iatropedia.gr Healthview.gr BusinessNews.gr

Η επίσημη ανακοίνωση του Υπουργείου Υγείας

Στη διαδικασία ελέγχου των τίτλων σπουδών των προτεινόμενων για τις θέσεις των Διοικητών των Υγειονομικών Περιφερειών, ώστε να κατατεθούν στην αρμόδια Επιτροπή Κοινωνικών Υποθέσεων της Βουλής, διαπιστώθηκε ότι ένας εξ’ αυτών δεν διαθέτει το διδακτορικό δίπλωμα που δήλωσε στο βιογραφικό που κατέθεσε στο Υπουργείο Υγείας.

Παρότι ο συγκεκριμένος τίτλος σπουδών δεν αποτελεί προαπαιτούμενο της κάλυψης της θέσης, ο Υπουργός Υγείας Βασίλης Κικίλιας παύει τον κ. Γεώργιο Τοπαλίδη από τη θέση του προτεινόμενου Διοικητή της 3ης ΥΠΕ.