Ορθοδοντικός Δώρα Μπαρτζιώκα

center

Euromedica

euromedica ygeia

«Aποκαλύφθηκε» η οδο-σήμανση στην Εγνατία Οδό εκεί που θα κατασκευαστεί ο μετωπικός σταθμός διοδίων

Aποκαλύφθηκε, χθες Δευτέρα, η οδο-σήμανση στην Εγνατία Οδό εκεί που θα κατασκευαστεί ο μετωπικός σταθμός διοδίων. Όπως αναφέρει το sierafm.gr, από χθες Δευτέρα 1 Ιουλίου, η Εγνατία οδός έκλεισε τα ρεύματα εισόδου και εξόδου του κόμβου της Σιάτιστας, από και προς τα Γρεβενά. Η εναλλακτική πλέον, για τους κατοίκους της Σιάτιστας, είναι ο κάθετος άξονας Σιάτιστας – Κρυσταλλοπηγής και η έξοδος και είσοδος από τον κόμβο Μικροκάστρου για όσους θέλουν να μετακινηθούν από και προς Γρεβενά.

To kozan.gr είχε προαναγγείλει τις λόγω κυκλοφοριακές ρυθμίσεις, σε ό,τι αφορά το 186οχλμ της Εγνατίας Οδού, εκεί δηλαδή που θα κατασκευαστεί ο μετωπικός σταθμός διοδίων, οι οποίες είναι οι ακόλουθες;

H κατασκευή του έργου θα χωριστεί σε τρεις (3) φάσεις, με την 1η φάση των εργασιών (έως 19-08-2019), να περιλαμβάνει τον αποκλεισμό της δεξιάς λωρίδας κυκλοφορίας στην κατεύθυνση Κοζάνη – Γρεβενά. Η κυκλοφορία των οχημάτων θα διεξάγεται από την αριστερή λωρίδα κυκλοφορίας. Στην κατεύθυνση από Γρεβενά προς Κοζάνη, η κυκλοφορία των οχημάτων θα διεξάγεται χωρίς περιορισμούς.  Η 2η φάση των εργασιών (χρονικό διάστημα από 20-08-2019 έως 29-09-2019) περιλαμβάνει τον αποκλεισμό της αριστερής λωρίδας κυκλοφορίας στην κατεύθυνση Κοζάνη – Γρεβενά. Η κυκλοφορία των οχημάτων θα διεξάγεται από την δεξιά λωρίδα κυκλοφορίας. Επίσης, η 2η φάση, θα περιλαμβάνει τον αποκλεισμό της αριστερής λωρίδας στην κατεύθυνση Γρεβενά – Κοζάνη. Η κυκλοφορία των οχημάτων θα διεξάγεται από την δεξιά λωρίδα κυκλοφορίας. Τέλος στην 3η φάση των εργασιών (χρονικό διάστημα από 30-09-2019 έως 06-11-2019) θα υπάρξει αποκλεισμός της δεξιάς λωρίδας κυκλοφορίας στην κατεύθυνση Κοζάνη – Γρεβενά. Η κυκλοφορία των οχημάτων θα διεξάγεται από την αριστερή λωρίδα. Επιπροσθέτως θα υπάρξει αποκλεισμός της δεξιάς λωρίδας, στη κατεύθυνση από Γρεβενά προς Κοζάνη. Η κυκλοφορία των οχημάτων θα διεξάγεται από την αριστερή λωρίδα κυκλοφορίας.

Οι εργασίες θα εκτελούνται από την ανατολή έως την δύση του ηλίου, εκτός Σαββάτου, Κυριακής και αργιών καθώς και ημερών που υφίστανται επικίνδυνες για την ομαλή κυκλοφορία καιρικές συνθήκες (βροχόπτωση, ομίχλη κλπ.).

Οι παρακάτω, χθεσινές, φωτογραφίες από το www.siatista-info.com

Για τον κόμβο της Σιάτιστας

πηγη: kozan.gr Με πληροφορίες από siatista-info.com & sierafm.gr