Ορθοδοντικός Δώρα Μπαρτζιώκα

center

Euromedica

euromedica ygeia

ΙΔΙΩΤΙΚΟ ΙΕΚ VOLTEROS: Ημέρα Καριέρας για το τμήμα «Τεχνικός Αισθητικής Τέχνης & Μακιγιάζ

Το Ιδιωτικό ΙΕΚ VOLTEROS πιστό στη δέσμευσή του προς τους σπουδαστές και αποφοίτους του για την άμεση επαγγελματική τους αποκατάσταση, διοργάνωσε την καθιερωμένη πλέον εκδήλωση Ημέρα Καριέρας!

Την Τετάρτη 6 Μαρτίου στις εγκαταστάσεις του ΙΕΚ VOLTEROS φιλοξενήθηκε η εταιρία ΑURA! H AURA είναι μια Ελληνική εταιρία εισαγωγών – εξαγωγών, όπου διανέμει και εκπροσωπεί κατ ‘ αποκλειστικότητα οίκους της Ευρωπαϊκής Ένωσης και της Ασίας διαθέτοντας κέντρα πωλήσεων στον κλάδο της Βιομηχανίας των καλλυντικών, αντιπροσωπεύοντας σε όλη την Ελλάδα τα Premium – Κορυφαίας ποιότητας καλλυντικά.

Οι σπουδαστές του τμήματος «Τεχνικός Αισθητικής Τέχνης & Μακιγιάζ» είχαν την ευκαιρία να συζητήσουν και να ανταλλάξουν απόψεις με τις καταξιωμένες επαγγελματίες, να περάσουν από συνέντευξη και να κλείσουν μια θέση πρακτικής άσκησης ή μόνιμης απασχόλησης σε κολοσσούς εταιριών συνεργαζόμενους της ΑURA.

Πρόκειται για το αποκορύφωμα της διαδικασίας διασύνδεσης των σπουδαστών με τις επιχειρήσεις που ξεκίνησε το Ιδιωτικό Ι.Ε.Κ. VOLTEROS, διοργανώνοντας παρουσιάσεις , θεματικά σεμινάρια και εκπαιδευτικά προγράμματα έχοντας ως στόχο την εκπαίδευση, την κατάρτιση και την επαγγελματική εξασφάλιση των σπουδαστών του Ι.ΙΕΚ

Η διεύθυνση, οι σπουδαστές και οι καθηγητές του Ιδιωτικού ΙΕΚ VOLTEROS συγχαίρονται και ευχαριστούν την Ευδοκία Ελευθεριάδου, Ευδοκία Παντελίδου και Στέλλα Χαίρη για beauty tips που μας δίδαξαν!