Ορθοδοντικός Δώρα Μπαρτζιώκα

center

Euromedica

euromedica ygeia

Καστοριά: Ομολόγησε ο αστυνομικός που συνελήφθη για τη δολοφονία του οδηγού ταξί!

Ένας τριαντάχρονος ειδικός φρουρός, που υπηρετεί στην Ομάδα Πρόληψης και Καταστολής Εγκληματικότητας, συνελήφθη για την δολοφονία του 52χρονου οδηγού ταξί στην Καστοριά.

Κατά την διάρκεια της ανάκρισης ο 30χρονος αστυνομικός ομολόγησε ότι σκότωσε τον 52χρονο ταξιτζή, με τον οποίο είχε διαφορές για προσωπικούς λόγους. Ο οδηγός ταξί έφερε δύο σφαίρες, μία στην κροταφική χώρα και μια στην πλάτη, και σύμφωνα με την αστυνομία χτυπήθηκε από πίσω προς τα εμπρός. Ο 52χρονος εντοπίστηκε από τους αστυνομικούς σε ερημική τοποθεσία εκτός πορείας του επαρχιακού δρόμου Λεύκης – Κορομηλιάς δίπλα στο ποτάμι σε απόσταση 50 μέτρων από το αυτοκίνητο του.

Σύμφωνα με μαρτυρίες και πληροφορίες, μια κάμερα ήταν αυτή που πρόδωσε τον αστυνομικό δολοφόνο του 52χρονου οδηγού ταξί.

Συντετριμμένη η σύζυγός του, Καλλιάνθη Τζέλου, δηλώνει στο NewsIt.gr “Είναι δύσκολη ώρα. Δεν ξέρω τίποτα, μόνο ότι τον σκότωσαν. Τι να σας πω κι εγώ; Δεν ξέρουμε τίποτα ακόμη.”

Ο αστυνομικός υπηρετούσε στην Αθήνα και πήγε με μετάθεση στην Καστοριά, όπου εντάχθηκε στο αστυνομικό τμήμα της πόλης και στην Ομάδα Πρόληψης και καταστολής Εγκληματικότητας.

 Ο ένστολος της ΟΠΚΕ, σύμφωνα με πληροφορίες, είχε λάβει μέρος στη συμπλοκή με το Νίκο Μαζιώτη στο κέντρο της Αθήνας όταν είχε τραυματιστεί ο τρομοκράτης. Ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες αναφέρουν πως ίσως να είναι και αυτός που τον είχε τραυματίσει. Γι’ αυτόν τον λόγο, για λόγους ασφαλείας δηλαδή, αποσπάστηκε από την Αθήνα και τα τελευταία χρόνια ήταν στην Καστοριά. Κατείχε ένα 45ρι πιστόλι και μάλλον αυτό χρησιμοποίησε στη δολοφονία.

Τόσο το θύμα όσο και ο θύτης ήταν παντρεμένοι, ο ταξιτζής είχε και δύο ανήλικα αγόρια.