Ορθοδοντικός Δώρα Μπαρτζιώκα

Euromedica

euromedica ygeia

Επίσκεψη Διοικητή της Πυροσβεστικής Ακαδημίας από την Αθήνα στον Περιφερειάρχη

Τον Περιφερειάρχη Δυτικής Μακεδονίας Θεόδωρο Καρυπίδη επισκέφθηκε την Τετάρτη 1 Μαρτίου, ο Διοικητής της Πυροσβεστικής Ακαδημίας από την Αθήνα, Αρχιπύραρχος Σπυρίδων Βαρσάμης, συνοδευόμενος από τον Διοικητή της Σχολής Πυροσβεστών Πτολεμαΐδας, Πύραρχο Ανδρέα Παπαζαχαρία.
Κατά τη διάρκεια της εθιμοτυπικής συνάντησης στην οποία παραβρέθηκε και ο Εντεταλμένος Σύμβουλος για θέματα Πολιτικής Προστασίας της Περιφέρειας Ηλίας Κάτανας, συζητήθηκαν θέματα που αφορούν την Πυροσβεστική και την εκπαίδευση των πυροσβεστών στη Σχολή και επιβεβαιώθηκε η άριστη συνεργασία Περιφέρειας και Πυροσβεστικού Σώματος.
Ο Διοικητής της Ακαδημίας μεταφέροντας και το μήνυμα του Αρχηγού του Πυροσβεστικού Σώματος Αντιστράτηγου κ. Καπέλιου εξέφρασε την ικανοποίηση όλης της πυροσβεστικής οικογένειας, για την ουσιαστική συνδρομή του Θ. Καρυπίδη ώστε να λειτουργήσει χωρίς προβλήματα η Σχολή Πυροσβεστών στην Πτολεμαΐδα, ενώ εξήρε και τη συμβολή και αρωγή σε θέματα της πυροσβεστικής, του Εντεταλμένου Συμβούλου Πολιτικής Προστασίας Ηλία Κάτανα.
Ο Περιφερειάρχης Δυτικής Μακεδονίας Θ. Καρυπίδης τόνισε στον κ. Βαρσάμη, ότι η Πυροσβεστική Σχολή μαζί με το Εθνικό Κέντρο Πολιτικής Προστασίας αναδεικνύουν τη γεωστρατηγική και γεωπολιτική σημασία της περιοχής και αποδεικνύουν ότι η Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας χαρακτηρίζεται δίκαια ως το κέντρο της Πολιτικής Προστασίας στην Ελλάδα αλλά και στα Βαλκάνια.

Δείτε ακόμα