Ορθοδοντικός Δώρα Μπαρτζιώκα

center

Euromedica

euromedica ygeia

Αλλαγές στην Περιφέρεια – Ποιους θα αξιοποιήσουν Καρυπίδης και Δακής (VIDEO)

Μέχρι και την Πρώτη Κυριακή του Μαρτίου αναμένεται να γίνουν οι αλλαγές στον Πρόεδρο του Περιφερειακού Συμβουλίου Δυτικής Μακεδονίας και στα Μέλη της Οικονομικής Επιτροπής της Περιφέρειας, ενώ αναμένεται να αλλάξουν και Δύο Αντιπεριφερειάρχες.

Πολλά είναι τα Ονόματα που σκέφτεται ο Περιφερειάρχης Θεόδωρος Καρυπίδης για να αξιοποιήσει τόσο στην Θέση του Προέδρου του Περιφερειακού Συμβουλίου αφού αναμένεται να αλλάξει τον Νύν Πρόεδρο του Περιφερειακού Συμβουλίου Γιώργο Κωτσίδη αλλά και στα Μέλη της Οικονομικής Επιτροπής, ενώ έντονος είναι ο προβληματισμός για τις αλλαγές στους Αντιπεριφερειάρχες. Από τον Συνδυασμό της Συμπολίτευσης φαίνεται ότι θα αξιοποιηθούν οι Περιφερειακοί Σύμβουλοι Ρούσης Αλεξανδρής, Κυριάκος Ιωαννίδης, Κώστας Γέρου, Γιώργος Χριστοφορίδης, ο Δημήτρης Καρακασίδης και ο Πασχάλης Βάσσος.
Απο την Πλευρά του ο Επικεφαλής της Μείζονος Αντιπολίτευσης Γιώργος Δακής θα αξιοποιήσει σύμφωνα με πληροφορίες τους Περιφερειακούς Συμβούλους Δημήτρη Σαββόπουλο από Καστοριά και Γιάννη Γιάτσιο στην Οικονομική Επιτροπή της Περιφέρειας και στην Θέση του Αντιπροέδρου του Περιφερειακού Συμβουλίου τον Σωτήρη Βόσδου στην μέχρι τώρα θέση του Γιάννη Σόκουτη.
Δείτε το Σχετικό Ρεπορτάζ από το Δελτίο Ειδήσεων με τον Δημήτρη Βακρατσά. Σχολιάζει ο Θεόφιλος Παπαδόπουλος.