Ορθοδοντικός Δώρα Μπαρτζιώκα

center

Euromedica

euromedica ygeia

Οικογένεια Γάκη Θωμά: Ευχαριστήρια επιστολή

Έπειτα από την τραγική απώλεια του μικρού μας Θωμά, αισθανόμαστε την ανάγκη να εκφράσουμε από καρδιάς τις ευχαριστίες μας, προς όλους όσους μας συμπαραστάθηκαν στην ανείπωτη θλίψη για τον χαμό του, σε όλους όσους προσευχήθηκαν και άναψαν ένα κεράκι για το αγοράκι μας.
Ιδιαίτερα να ευχαριστήσουμε όλους τους γιατρούς και νοσηλευτές, το πλήρωμα του Ε.Κ.Α.Β. και την διοικήτρια του Γενικού Νοσοκομείου Γρεβενών για την υπεράνθρωπη προσπάθεια να τον κρατήσουν στη ζωή. Την Αστυνομική Διεύθυνση Γρεβενών και τα πληρώματα των περιπολικών που διευκόλυναν την διακομιδή του στην Πάτρα.
Τέλος ένα μεγάλο ευχαριστώ στους ιατρούς και νοσηλευτές της Μ.Ε.Θ. Παίδων του Πανεπιστημιακού Γενικού Νοσοκομείου Πατρών «Παναγία η Βοήθεια» και ιδιαιτέρως στον άνθρωπο και ιατρό κο Ηλιάδη Ανδρέα που ήταν δίπλα μας σε αυτές τις δύσκολες ώρες.
Ο Θωμάκος μας θα ζει για πάντα στο μυαλό και στις καρδιές μας, μέσα από το υπέροχο βλέμμα και το γλυκό χαμόγελο που σκορπούσε απλόχερα παντού. Νιώθουμε ευλογημένοι και περήφανοι σαν γονείς που ο Θεός μας «δάνεισε» έναν άγγελο και τον άφησε κοντά μας, έστω και αν ήταν, μόνο για έξι χρόνια.


Με εκτίμηση
Οι γονείς του.


Υ.Γ. Θέλουμε να ευχαριστήσουμε όλους όσους από το υστέρημά τους θέλησαν να ενισχύσουν την προσπάθειά μας για την αγορά απινιδωτών, η οποία ακόμη συνεχίζεται. Πλην όμως παρακαλούμε όπως το κάνετε μέχρι την 19/02/2023, έτσι ώστε να προχωρήσουμε στην αγορά και τις λοιπές διαδικασίες.