Ορθοδοντικός Δώρα Μπαρτζιώκα

center

Euromedica

euromedica ygeia

Γ.Σ. Γρεβενών – Συγχαρητήριο μήνυμα στον νεοεκλεγέντα Περιφερειάρχη Δυτικής Μακεδονίας κ. Γιώργο Αμανατίδη και τον νεοεκλεγέντα Δήμαρχο Γρεβενών κ. Κυριάκο Ταταρίδη

Το Δ.Σ. του Γυμναστικού Συλλόγου Γρεβενών, συγχαίρει θερμά τον νεοεκλεγέντα Περιφερειάρχη Δυτικής Μακεδονίας κ. Γιώργο Αμανατίδη  και τον νεοεκλεγέντα Δήμαρχο Γρεβενών κ. Κυριάκο Ταταρίδη και τους εύχεται καλή επιτυχία στο έργο τους.

Ο  Γυμναστικός Σύλλογος Γρεβενών  ως ο ιστορικότερος και μεγαλύτερος αθλητικός σύλλογος του Δήμου Γρεβενών  θα συνεισφέρει στο κομμάτι που του αναλογεί, ώστε από κοινού να συμβάλουμε στην ανάπτυξη του Δήμου μας και ειδικότερα του αθλητισμού στον τόπο μας.

Επίσης εκφράζουμε τα συγχαρητήρια μας σε όλους τους εκλεγμένους περιφερειακούς και δημοτικούς συμβούλους και τους ευχόμαστε μία επιτυχημένη και δημιουργική θητεία για το καλό του Δήμου Γρεβενών και του Νομού μας.

Τα συγχαρητήρια μας και σε όλες και όλους τους υποψήφιους συνδημότες μας που παρά το γεγονός ότι δεν εκλέχτηκαν, έδωσαν τον προσωπικό τους αγώνα, ορμώμενοι από την διάθεσή τους για προσφορά στην πόλη μας.

Με τιμή.
Το Δ.Σ. του Γυμναστικού Συλλόγου Γρεβενών