Ορθοδοντικός Δώρα Μπαρτζιώκα

center

Euromedica

euromedica ygeia

Ετήσια Γενική Απολογιστική Συνέλευση και κοπή Πρωτοχρονιάτικης πίτας του Συλλόγου Φίλων Φιλαρμονικής Γρεβενών “ΟΡΦΕΥΣ”

Μέσα σε ένα πολύ όμορφο κλίμα σήμερα Τετάρτη 25/1/2023 στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Γρεβενών, παρουσία του Σεβασμιότατου Μητροπολίτη Γρεβενών Δαβίδ, του Αντιπεριφερειάρχη Π.Ε Γρεβενών κ. Αθανάσιου Φωλίνα , του Δημάρχου Γρεβενών κ. Γεώργιου Δασταμάνη, του Αντιδημάρχου Τεχνικών έργων του Δήμου Γρεβενών κ. Χρήστου Τριγώνη, τη παρουσία των μελών, των νεαρών μουσικών και φίλων του συλλόγου πραγματοποιήθηκε η 4η Γενική Συνέλευση του Συλλόγου Φίλων Φιλαρμονικής Γρεβενών, και η κοπή της Πρωτοχρονιάτικης πίτας.
Κατά την διάρκεια της συνεδρίασης ο πρόεδρος του συλλόγου κ. Μιχάλης Κοκκινάκης παρουσίασε στους παρευρισκόμενους, τον καλλιτεχνικό απολογισμό, το πρόγραμμα δράσεων του συλλόγου και τον οικονομικό απολογισμό του έτους, καθώς και τους στόχους του συλλόγου για το 2023.
Επίσης ευχαρίστησε τους δωρητές, τους χορηγούς, τους εθελοντές, τα μέλη του συλλόγου, τους πολίτες, τον αρχιμουσικό και τους μουσικούς για όσα κατάφεραν όλοι μαζί κατά την διάρκεια του έτους.
Στη συνέχεια ο λόγος δόθηκε στους παρευρισκόμενους και η εκδήλωση έκλεισε με τη κοπή της Πρωτοχρονιάτικης πίτας την οποία ευλόγησε ο σεβαστός Μητροπολίτης μας.
Με τιμή
Το ΔΣ του Συλλόγου