Ορθοδοντικός Δώρα Μπαρτζιώκα

Euromedica

euromedica ygeia

ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΟ ΟΙΚ. ΓΕΩΡΓΙΟΥ ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΗ

Έπειτα από την τραγική απώλεια του ΓΙΩΡΓΟΥ μας, αισθανόμαστε την ανάγκη να εκφράσουμε από καρδιάς τις ευχαριστίες μας προς όλους όσοι μας συμπαραστάθηκαν στην ανείπωτη θλίψη μας για τον αποχωρισμό του και σε όλους όσοι αυτό τον καιρό στο δύσκολο δρόμο που περπάτησε, τον ενίσχυσαν ψυχικά με το λόγο τους, προσευχήθηκαν και άναψαν ένα κερί εν σιωπή φωτίζοντας το σκοτάδι του Γολγοθά του.
Ιδιαίτερα να ευχαριστήσουμε Όλους τους γιατρούς, τους νοσηλευτές και το προσωπικό της παθολογικής κλινικής του Γενικού Νοσοκομείου Γρεβενών για τις υπηρεσίες που προσέφεραν στον επίπονο και άνισο αγώνα του.
Ιδιαίτερα την Διευθύντρια Παθολογικής κλινικής κ. Κωνσταντίνα Ντόνα και Επιμελητή Ά κ. Νικόλαο Ζερβό που με τα λιγοστά μέσα που διέθεταν υπερέβαλλαν εαυτούς.
Την Διευθύντρια Πνευμονολογικού κ. Ελένη Παλαμά, τον αναισθησιολόγο κ. Θεόδωρο Σφάλαγκο, την ακτινολόγο κ. Αλεξάνδρα Κολέτσου και τον μάγο φυσιοθεραπευτή κ. Νικόλαο Μαστορογιάννη.
Τον προσωπικό γιατρό του επιστήμονα και άνθρωπο κ. Αίαντα Παπασταύρου που στάθηκε κοντά του μέχρι τέλους και τη σύζυγό του Βίκυ.
Το κέντρο αποκατάστασης και αποθεραπείας ΟΛΥΜΠΙΟΝ Ιωαννίνων, όλους τους γιατρούς, νοσηλευτές, θεραπευτές και το προσωπικό για τη φροντίδα και αγάπη με την οποία τον περιέβαλλαν.
Τον πρόεδρο του ΚΤΕΛ Γρεβενών κ. Ιωάννη Ζιάκα για την ευγενική παραχώρηση του λεωφορείου.
Τέλος τον καθηγητή του στο ΙΟΝΙΟ Πανεπιστήμιο κ. Λάμπη Βασιλειάδη, τον μέντορα και δάσκαλό του, που είχε σαν γιο του.
Ο ΓΙΩΡΓΟΣ θα ζει πάντα στις ψυχές μας μέσα από το λαμπρό χαρακτήρα του και μέσα από το μεγάλο μουσικό έργο του, που με τόση αγάπη πάντα περιέβαλλε.
Νοιώθουμε ευλογημένοι και περήφανοι που είχαμε στην οικογένειά μας ένα τόσο ξεχωριστό, τόσο ιδιαίτερα αγαπητό πρόσωπο, ένα δώρο Θεού, το ΓΙΩΡΓΟ μας τον σεμνό και διακριτικά ΣΠΟΥΔΑΙΟ.

“Όλα δεν μπορώ να τα σηκώσω με ένα χέρι. Το άλλο μου το κράτησες εσύ για ενθύμιο. Της
στιγμής που αιώνια το ξέσφιγγες”
ΚΙΚΗ ΔΗΜΟΥΛΑ

Με εκτίμηση,
Η ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΤΟΥ