Ορθοδοντικός Δώρα Μπαρτζιώκα

center

Euromedica

euromedica ygeia

Σύλλογος Δασκάλων και Νηπιαγωγών: …συμπαράταξη στις κινητοποιήσεις των αγροτών

Ο Σύλλογος Δασκάλων και Νηπιαγωγών Ν. Γρεβενών, εκφράζει την αγωνιστική αλληλεγγύη και συμπαράταξη στις κινητοποιήσεις των αγροτών του Νομού μας και των άλλων περιοχών της χώρας μας, ενάντια στην ασφαλιστική και φορολογική επίθεση που εκδηλώνουν κυβέρνηση, ΕΕ και ΔΝΤ , επίθεση που σκοπεύει να αφαιρέσει και τα τελευταία εναπομείναντα δικαιώματα, που κατακτήθηκαν με αγώνες και θυσίες δεκαετιών των εργαζόμενων.
Οι εκπαιδευτικοί είναι μαζί σας στον αγώνα ενάντια στον κοινό μας αντίπαλο : την αντιλαϊκή πολιτική.
Είμαστε μαζί σας στον αγώνα για την ανατροπή της Κ.Α.Π. της Ευρωπαϊκής Ένωσης, που σαν δρεπάνι σας θερίζει και δεν πρόκειται να γίνει καλύτερη για σας.
Η επίθεση αυτή της κυβέρνησης σήμερα αλλά και των προκατόχων της τα προηγούμενα χρόνια, δεν αφήνει καμία κατηγορία εργαζόμενων στο απυρόβλητο, δεν εξαιρεί κανέναν, τους βάζει όλους στο στόχαστρο. Είναι απαραίτητο εργαζόμενοι του δημόσιου και ιδιωτικού τομέα, συνταξιούχοι, άνεργοι, αγρότες, νέοι να παλέψουμε μαζί. Ενωμένοι. Να παλέψουμε ενάντια στις πολιτικές που οδηγούν τους αγρότες στην εξαθλίωση και την εγκατάλειψη της πρωτογενούς παραγωγής . Να παλέψουμε όλοι μαζί αφού μας ενώνουν τα ίδια συμφέροντα.
Κοινός αγώνας ενάντια στην αντιλαϊκή πολιτική απ’ όπου κι αν προέρχεται.

Το ΔΣ