Ορθοδοντικός Δώρα Μπαρτζιώκα

center

Euromedica

euromedica ygeia

Συναντήσεις Βουλευτή με φορείς της Π.εΕ. Γρεβενών.

Την τρίτη 27/10/15 ο βουλευτής Γρεβενών κ. Χρήστος Μπγιάλας συναντήθηκε με τον αντιπεριφερειάρχη Γρεβενών κ. Ευάγγελο Σημανδράκο …

και τους δημάρχους Γρεβενών κ. Γεώργιο Δασταμάνη και Δεσκάτης κ. Δημήτριο Καραστέργιο στο γραφείο του αντιπεριφερειάρχη. Στην συνάντηση παραβρέθηκαν ο θεματικός αντιπεριφερειάρχης κ. Κωνσταντίνος Καναβός και ο αντιδήμαρχος Δεσκάτης κ. Λάμπρος Χατζηζήσης. Συζητήθηκαν όλα τα τρέχοντα ζητήματα της π.ε. Γρεβενών και επιβεβαιώθηκε η άριστη συνεργασία που υπάρχει ανάμεσά τους. Στη συνέχεια ο κ. βουλευτής συναντήθηκε με το Δ.Σ. του Εργατικού Κέντρου, όπου επισκέφθηκαν και τις εργατικές κατοικίες της Κυρακαλής. Διαπιστώθηκε η απαράδεκτη κατάσταση που επικρατεί και συμφωνήθηκαν οι ενέργειες που πρέπει άμεσα να γίνουν για να λυθεί αυτό το χρόνιο πρόβλημα.
Επίσης πραγματοποιήθηκε και συνάντηση με τον πρόεδρο της Ένωσης Αγροτικών Συνεταιρισμών Γρεβενών κ. Χρυσόστομο Παυλίδη και τον κ. Αθανάσιο Φωλίνα, όπου για αρκετή ώρα συζητήθηκαν τα προβλήματα των αγροτών και συμφωνήθηκε να επισκεφθούν από κοινού το Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης για όλα τα προβλήματα του αγροτικού κόσμου.

Οι συναντήσεις αυτές γίνονται στα πλαίσια των επαφών που θα πραγματοποιήσει ο κ. Μπγιάλας με όλους τους φορείς της π.ε. Γρεβενών.