Ορθοδοντικός Δώρα Μπαρτζιώκα

center

Euromedica

euromedica ygeia

Δραστηριότητες της Ιεράς Μητροπόλεως Γρεβενών

ΣΧΟΛΗ ΒΥΖΑΝΤΙΝΗΣ ΜΟΥΣΙΚΗΣ
ΣΧΟΛΗ ΓΟΝΕΩΝ & ΝΕΩΝ ΖΕΥΓΑΡΙΩΝ
ΣΥΝΑΞΕΙΣ ΝΕΩΝ
ΠΑΙΔΙΚΗ ΚΑΙ ΝΕΑΝΙΚΗ ΧΟΡΩΔΙΑ
ΕΝΑΡΞΗ ΚΑΤΗΧΗΤΙΚΩΝ ΟΜΑΔΩΝ

 

ΣΧΟΛΗ ΒΥΖΑΝΤΙΝΗΣ ΜΟΥΣΙΚΗΣ

Από την Τρίτη 20 Οκτωβρίου, και κάθε Τρίτη, στις 9 το βράδυ στο Πνευματικό Κέντρο του Ι.Ν. Ευαγγελιστρίας, ξεκινάει η Σχολή Βυζαντινής Μουσικής της Μητροπόλεώς μας με δύο τμήματα: Ένα για πρακτική εκμάθηση και ένα για όσους επιθυμούν να λάβουν πτυχίο Βυζαντινής Μουσικής. Υπεύθυνος της Σχολής είναι ο μουσικολόγος και Πρωτοψάλτης του Ιερού Μητροπολιτικού Ναού της Ευαγγελιστρίας κ. Νικόλαος Ματθαίου.

 

ΣΧΟΛΗ ΓΟΝΕΩΝ & ΝΕΩΝ ΖΕΥΓΑΡΙΩΝ

Από την Ιερά Μητρόπολη Γρεβενών ανακοινώνεται πως την Τετάρτη 21 Οκτωβρίου 2015 θα τελεστεί ο αγιασμός και η έναρξη της Σχολής Γονέων της Μητροπόλεώς μας, στις 20:00 μ.μ., στο ανακαινισμένο Πνευματικό Κέντρο της Ευαγγελίστριας. Πρώτος προσκεκλημένος θα είναι ο Πανοσιολογιότατος Αρχιμανδρίτης π. Πορφύριος Προδρομίτης, Καθηγούμενος της Ιεράς Μονής Τιμίου Προδρόμου Βεροίας, με θέμα: «Η οικογένεια, κύτταρο της Εκκλησίας».

 

ΣΥΝΑΞΕΙΣ ΝΕΩΝ

Από τις 22 Οκτωβρίου και κάθε Πέμπτη, στον Ιερό ναό του Αγίου Αχιλλείου Γηροκομείου, στις 9:00 το βράδυ, θα πραγματοποιούνται συνάξεις νέων  με Απόδειπνο και συζήτηση. Στόχος των συνάξεων αυτών είναι ο διάλογος της Εκκλησίας με τους νέους της κοινωνίας των Γρεβενών.

 

ΠΑΙΔΙΚΗ ΚΑΙ ΝΕΑΝΙΚΗ ΧΟΡΩΔΙΑ

Από τις 23 Οκτωβρίου 2015 και κάθε Παρασκευή απόγευμα, στο Πνευματικό Κέντρο της Μητροπόλεως στην Ευαγγελίστρια, ανοίγουν τα φτερά τους στον κόσμο της μουσικής και θα κάνουν τις πρόβες τους, στις 6:00 η Παιδική Χορωδία και στις 7:30 η Νεανική Χορωδία Ευρωπαϊκής Μουσικής της Ιεράς Μητροπόλεώς μας.

 

ΕΝΑΡΞΗ ΚΑΤΗΧΗΤΙΚΩΝ ΟΜΑΔΩΝ

Από την Ιερά Μητρόπολη Γρεβενών ανακοινώνεται πως στις 23 Οκτωβρίου θα τελεστεί ο αγιασμός όλων των κατηχητικών ομάδων της Μητροπόλεώς μας, στις 11:00 το πρωί, στο ανακαινισμένο Πνευματικό Κέντρο της Ευαγγελίστριας. 

Στον ίδιο χώρο, κάθε Σάββατο πρωί, τα παιδιά της προσχολικής ηλικίας και του Δημοτικού, στις 10 το πρωί, και τα παιδιά του Γυμνασίου και Λυκείου στις 11 αντίστοιχα, θα μαζεύονται, για να δημιουργήσουν μία όμορφη και χαρούμενη παρέα, υπό την σκέπη της Εκκλησίας μας.