Ορθοδοντικός Δώρα Μπαρτζιώκα

center

Euromedica

euromedica ygeia

ΈΝΑΡΞΗ ΟΜΑΔΩΝ ΓΟΝΕΩΝ ΑΠΟ ΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΠΡΟΛΗΨΗΣ

Σεμινάριο για Γονείς παιδιών σχολικής ηλικίας με θέμα «Καλλιεργώ τις δεξιότητες επικοινωνίας -βελτιώνω τις σχέσεις στην οικογένεια» –Iανουάριος 2015.

 

Τι είναι επικοινωνία; Με πόσους τρόπους επικοινωνούμε; Στέλνουμε πραγματικά τα μηνύματα που θέλουμε; Ακούμε πραγματικά τα μηνύματα που μας στέλνει ο άλλος; Τι ρόλο παίζουν τα συναισθήματα στην επικοινωνία;  Πως η …

επικοινωνία επηρεάζει τις σχέσεις στην οικογένεια;

 Όλα τα παραπάνω θα αποτελέσουν το περιεχόμενο του σεμιναρίου που θα υλοποιηθεί από το Κέντρο Πρόληψης σε γονείς παιδιών σχολικής ηλικίας. Το σεμινάριο  θα ξεκινήσει τον Ιανουάριο 2015 και θα ολοκληρωθεί σε 8, 2ωρες εβδομαδιαίες συναντήσεις στο χώρο του Κέντρου Πρόληψης.

Η ομάδα θα αποτελείται από 15-20 γονείς.

Αιτήσεις συμμετοχής : τηλεφωνικά στο 2462087092, fax στο 2462087090 , ηλεκτρονικά kporizontes@yahoo.gr

Υπεύθυνη σεμιναρίου: Κολονίτσιου Φανή, Ψυχολόγος

  • Σεμινάριο για Γονείς εφήβων –Iανουάριος 2015.

Εφηβεία !!!!!Σημαντικό στάδιο εξέλιξης στη ζωή ενός ατόμου, που προκαλεί αλλαγές τόσο σωματικές όσο και συναισθηματικές. Οι γονείς καλούνται να διαχειριστούν θέματα που πολλές φορές τους δυσκολεύουν αλλά και τους φοβίζουν .Η σύγκρουση ,η αμφισβήτηση ,η άρνηση  αφορούν την καθημερινότητα γονιών εφήβων, δυσκολεύοντας την επικοινωνία ,το διάλογο ,την κατανόηση .Πως πρέπει να του φερθώ; ότι και να κάνω δεν ακούει!  κλειδώνεται στο δωμάτιό του!  τι ώρα να επιστέψει από τη βραδινή έξοδο; Πως μπορεί ο γονιός να διαχειριστεί αυτά τα θέματα που αφορούν την καθημερινότητά του;

Αν είσαι γονιός και θέλεις να μοιραστείς τους προβληματισμούς σου με άλλους γονείς δήλωσε συμμετοχή στην ομάδα γονιών παιδιών εφηβικής ηλικίας .

Το σεμινάριο  θα ξεκινήσει τον Ιανουάριο 2015 και θα ολοκληρωθεί σε 8, 2ωρες εβδομαδιαίες συναντήσεις στο χώρο του Κέντρου Πρόληψης.

Η ομάδα θα αποτελείται από 15-20 γονείς.

 Αιτήσεις συμμετοχής : τηλεφωνικά στο 2462087092, fax στο 2462087090 , ηλεκτρονικά kporizontes@yahoo.gr

Υπεύθυνη σεμιναρίου :Ιορδανίδου Φανή , Κοινωνική Λειτουργός